iPon Hírek

E3-as előzetesek zuhataga - 1. adag

Dátum | 2013. 06. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Annyi előzetes kerül ki az E3-on folyamatosan demózott játékokról, hogy gyakorlatilag lehetetlen lépést tartani vele. Mi azonban mégis megpróbálunk, egy több részben jelentkező előzetes-összefoglalóval. Take On Mars Az ArmA-játékokat készítő Bohemia friss anyaga, melyben a Marson akár űrprogramot is vezethetünk. A játék számos küldetést, "scenario"-t állít elénk, de a szerkesztővel mi is hozhatunk létre újakat. Ezen kívül nekünk kell kutatnunk, fejlesztenünk és mérnöki célokat meghatároznunk a bolygó felderítésére.
Quantum Break A tévésorozatot és játékot kombináló Quantum Breaket egyelőre mi sem tudjuk mire vélni. Sam Lake szerint ahogy a játék világa elkezd összeomlani, a játékoson múlik, hogyan éli túl, és ez befolyásolja azt, hogy ő milyen "sorozatot" rak össze a történésekből. A kulisszák mögött:
Dark Souls II A GameTrailers segítségével nyerhetünk némi betekintést a Dark Souls II játékmenetébe.
Super Smash Bros. Karakterek, pályák és némi játékmenet az új fejlesztői videóban. Masahiro Sakuria elmondja, a 3DS-es verzióban a harcosok egy fekete körvonalat kapnak, hogy jobban elkülönüljenek a környezettől.
Dead or Alive 5 Ultimate
Moebius Nem sok legendás női játékfejlesztő létezik, de Jane Jensen kifejezetten közéjük tartozik. A Gabriel Knight és a Gray Matter készítőjének új kalandjátéka a hölgy minden jellemző stílusjegyét magán hordozza.
DayZ Standalone Valószínűleg először látjuk mozgásban a DayZ Standalone-t. A Bohemia teljesen újraépítette a játékot egy MMO-szerű kliens köré.
PlayStation 4 Playroom Ha a Microsoftnak van IllumiRoom, akkor a PlayStationnek kell egy Playroom. Gyakorlatilag arról van szó, hogyan működik együtt a DualShock 4 kontroller és a Playstation Eye kamera.
Dust 514 A free-to-play MMOFPS friss PlayStation 3-as előzetest kapott az E3-ról.
Tearaway A LittleBigPlanet készítőinek új játéka PlayStation Vitára.
Thief Az IGN segítségével tekinthetjük meg a tegnap este hosszasan bemutatott Thiefet, teljesen in-game játékmenet szemszögből.
Kingdom Hearts HD 1.5 ReMix A világ legfurcsább nevű játékának címére pályázó remake elsőként hozza el PS3-ra a sorozatot.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain A Microsoftnál bemutatott előzetes kibővített, enyhén brutális jelenetekkel feltöltött változata. Csak 18 éven felülieknek.
Beyond: Two Souls Ezúttal a játékmenet kapja a főszerepet a Beyond új előzetesében. Részletesen elmagyarázzák nekünk az irányítást, és a két szereplő közötti kapcsolatot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!