iPon Hírek

E3: Dinoszauruszos VR-játékot készít a Crytek

Dátum | 2015. 06. 15.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Egy új, VR-technológiára épülő játékot jelentett be a Crytek. A CryEngine alatt futó alkotásról még nem sokat tudni, az azonban biztos, hogy egy szerencsétlenül járt, fiatal űrhajós bőrébe bújva kell majd túlélnünk egy dinoszauruszokkal benépesített bolygó veszélyeit.
Mivel a stúdió korábbi játékai nem éppen azok pacifizmusáról voltak híresek, erősen gyanítható, hogy a túlélés és az erőforrások begyűjtése mellett a harc is komoly szerepet fog kapni a jelenleg még megjelenési dátum nélküli programban. Persze, mivel a puszta címen és az alapkonepción kívül nincs más információnk, ez nem több puszta találgatásnál és lehet, hogy egy menekülésre építő címmel leszünk gazdagabbak.
Apró érdelesség, hogy a csapat még áprilisban bemutatott egy VR-techdemót, amiben szintén központi szerepet játszanak a történelem előtti időkből származó őshüllők.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. predike07
2015.06.15. 19:51
Egy jó kis dínós játékot szivesen kipróbálnék.A Turokon kivül talán nem is játszottam értlemes FPS dinós játékkal.Szerintem nincs is.
Sajna erre nincs igény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. arn
2015.06.16. 08:41
vissza a gyokerekhez
https://www.youtube.com/watch?v=uQ02rMllsmA
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. rorybraker
2015.06.16. 10:14
azért 2 dolgot nem tudok hova tenni:
- amikor üvölt a dinó, akkor miért hajlonganak a fák, bokrok 20-30 méteres körzetben??
- mitől füstöl az arca egy hidegvérű állatnak?? (ennyi erővel lehetne sárkány is... )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.06.16. 11:53
a dinoszauroszok nem voltak hidegvérű állatok. vagy részlegesen, vagy teljesen melegvérűek voltak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rorybraker FaL
2015.06.17. 10:59
rákerestem egy picit, de konkrét bizonyítékot egyik cikk sem írt arra, amit állítasz (csak feltételes módban fogalmazott mind), de remélem nem azért írtad, mert akkor szerinted teljesen normális, hogy füstöl az orra/szája egy állatnak, legyen az akár melegvérű vagy hidegvérű.

(csak azért írtam az első kommentet, mert látszik, hogy nem valami realisztikus a játék, ne törd magad azzal, hogy keresel egy cikket, amiben mindenféle biológia bizonyíték található a melegvérűségre, úgysem érteném, ezért el sem olvasnám...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!