iPon Hírek

E3: Final Fantasy 7 remake érkezne?

Dátum | 2015. 06. 15.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Bár nem is olyan rég a Square Enixnél még kerek perec tagadták, hogy valaha is el fog készülni a Final Fantasy 7 felújított látványvilágú remake-je, az E3 kezdetével ismét felreppent az a pletyka, hogy a cég mégis belevág a projektbe. A Silicon Era újságíróinak értesülése szerint ezúttal komoly a hír. A Square Enix ugyanis méltó módon szeretné megünnepelni a játék megjelenésének huszadik évfordulóját, és ezért végül el fogják készíteni a sokak által várt, modern grafikájú variánst, ami PS4-en fog debütálni.
A hírek szerint ezekben Cloud úgy fog kinézni, mint a Dissidia Final Fantasyben, vagy a Final Fantasy VII: Advent Childrenben. Mindezek alapján, ha a lapnál dolgozók nem tévednek, ez azt jelenti, hogy 2017-ben kaparinthatjuk majd a kezeink közé az alkotást. Hogy a felröppent pletyka vajon igaznak bizonyul-e majd, azt alighanem hamarosan megtudjuk, hiszen a játék bejelentésére keresve sem lehetne jobb időpontot találni az E3-nál.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2015.06.15. 17:02
A remény örök, de én már túl sok ilyet hallottam az utóbbi 10 évben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. aryanis83
2015.06.17. 00:29
http://www.gamespot.com/articles/final-fantasy-7-remake-announced-by-sony-at-e3-201/1100-6428174/

Igen, bejelentették. Az a baj az ilyen szinten népszerű játékok feldolgozásaival, hogy egyszerűen nem lehetnek olyan jók, mint az eredeti. 98' óta Kb 5x játszottam végig különböző platformokon az "Efefhetet". PS2 óta várjuk a feldolgozást, mint a messiást. Ha változtatnak rajta, az a baj, ha nem, akkor az. Ha csak a grafikán változtatnak, akkor kapunk egy játékot ami örömöt fog okozni az akkori fanoknak, viszont sok tekintetben idejétmúlt lesz a mai játékokhoz képest. Ha belenyúlnak bármi másba, harcrendszerbe, stb, akkor a fanok fognak (joggal)sírni, a nagyközönség pedig szépen elfelejti, mint a többi tucat jrpg- t. De ne legyen igazam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!