iPon Hírek

E3: Jön az új Hitman, kaptunk róla infókat is

Dátum | 2015. 06. 16.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ahogy a Sony E3-as konferenciáján a rövidke kedvcsinálóból megtudtuk, készül az új Hitman játék, aminek a címe egyszerűen csak Hitman. A készítők azonban leszögezték, hogy a név egyszerűsödése nem annak tudható be, hogy rebootolnák a sorozatot, hanem egyszerűen csak vissza akarnak térni ahhoz, ami ezeket a játékokat naggyá tette, és meg szeretnék teremteni az alapot a jövőbeli Hitman-játékokhoz. Továbbá a fejlesztők szerint a 47-es ügynök most lesz ereje teljében. Tapasztalt, okos, mindennel felfegyverzett bérgyilkos lesz, így az egyszerű, de ütős Hitman név erre is utal. A játék alapjai továbbra sem változtak. Még mindig az International Contract Agencynek dolgozunk, és még mindig a gazemberek krémjére vadászunk, régi segítőnk, Diana Burnwood közreműködésével. Ami azonban változik, hogy minden egyes helyszín egy igazi, élő sandbox környezetet ígér. A hivatalos sajtóközlemény szerint minden NPC-nek saját neve és személyisége lesz, és minden egyes szoba számít. A területen belül már csak a mi kreativitásunkon múlik, hogy miként közelítjük meg a feladatot, és hogyan oldjuk meg a küldetést. Választhatunk agresszív és látványos behatolást, vagy okosan kivitelezett bujkálást. Maguk a helyszínek jóval nagyobbak és kidolgozottabbak lesznek, mint korábban, ahol a játékos azt tesz, amit akar - nem lesznek ellenőrzőpontok sem, bármikor menthetünk. Visszatér a Contracts mód is, amiről egyelőre nem beszéltek bővebben a készítők, azonban az új helyszíneken jóval izgalmasabbnak tűnik majd ez is. Ami érdekes, hogy a Hitman először csak digitálisan fog megjelenni, és magát a játékot is egyfajta platformként kezelik a fejlesztők. Maga az alapjáték idén december 8-án jelenik meg, azonban 2016 során folyamatosan kapjuk majd az új helyszíneket és küldetéseket. Az ígéretek szerint a végére ebből egy olyan történet áll majd össze, ami összekapcsolja a Hitman teljes történeti síkját. A digitális terjesztés és az online platformként kezelés lehetővé teszi, hogy azonnali, csak bizonyos ideig élő megbízásokat adjanak a játékosoknak. Megjelenhet például 48 órán keresztül egy új célpont, amit egyszer próbálhatsz megölni, és ha nem sikerül, akkor annyi. A fejlesztők ígérete szerint az eredeti 60 dolláros árért cserébe kapjuk majd meg az érkező kiegészítőket (de azért nekünk van egy olyan sejtésünk, hogy nem mindet), de ennél is fontosabb, hogy a játékosok visszajelzései alapján fejlesztik majd és bővítik a játékot. A Hitman tehát némileg olyan lesz, mint egy early access-játék, csak éppen az alap már teljesen készen lesz a megjelenésre, nem egy bugos, alfa verziójú anyagba kell bevásárolnunk magunkat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. SzAdamAndy
2015.06.16. 18:21
Mind szép és jó, csak hogy marad talpon leforrázott tüdővel?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Freelancer
2015.06.16. 18:43
Ez azért valahol "aranyos", na. Nem lesz reboot, csak éppen a (szerintem vakvágány) Absolution után ismét nyitottabb lesz a világ. Értjük.

Az meg külön említésre méltó, hogy az ICA-t a Blood Moneyban ugye egyszer konkrétan úgy lemészárolták a rivális bérgyilkoscég emberei, hogy a 47-es meg Diana maradtak csak életben, az Absolutionben pedig maga a kopasz öltönyös végzett ki 8-10 magas rangú ügynököt.

Nem tudom hogy szervezi magát 3-4 évente a nulláról újra az ICA, de szép teljesítmény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07
2015.06.16. 19:57
Nekem nagyon az jött le,hogy ez nem folytatás lesz hanem egy új Hitman ami független lesz történetileg.Majd kiderül minden.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2015.06.17. 16:38
Nem hinném hogy tönkretennék ezzel a sorozatot, mert mihelyt megnyitottam a videót, egyből elkapott az az igazi Hitman fíling ami utoljára a Blood Money-nál jelentkezett nálam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!