iPon Hírek

E3: Mass Effect: Andromeda infók

Dátum | 2015. 06. 16.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciáján láthattuk először mozgásban az új Mass Effect-játékot, így Aryn Flynn, a BioWare Edmonton vezetője jónak látta, ha ezzel kapcsolatban közöl velünk néhány apróságot. Egyrészt újra megerősítette, hogy az eredeti Mass Effect-trilógia története lezárult az előző generációs játékokkal, azokhoz már nem térnek vissza. Az új Mass Effect, ahogy az a címéből is kiderül, az Androméda galaxisba kalauzol el minket, ami messzebb nem is lehetne az eredeti trilógia helyszínétől, ráadásul időben is jóval később veszik kezdetüket az események.
Ami a karakterünket illeti, az előzetesben látható jóember nem a játék főszereplője, azt viszont megerősítette Flynn, hogy férfit és nőt is indíthatunk, azonban csak az emberi fajból. Ezúttal is lesz azonban egy terebélyes csapatunk mindenféle fajból, akikkel beszélgethetünk, tanulhatunk tőlük, és persze romantikus kapcsolatot alakíthatunk ki velük. De nem menjünk el említés nélkül a teljesen új Makót mellett sem! Szintén megerősítette, hogy a játék a legújabb Frostbite motorra épül, és a bemutatott előzetes ugyan nem játékmenet, viszont az engine segítségével készítették, és ilyen szintű látványvilágot céloznak meg a végleges termékkel - ennek megfelelően természetesen csak az új konzolokra és PC-re jelenik majd meg. A Mass Effect: Andromeda érkezésére egyébként a 2016-os ünnepi szezonban kell számítani.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. tomchee
2015.06.16. 18:58
Örülünk ^^ ... de már megint az a frostbite <_<
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. EPG
2015.06.16. 22:36
" az Androméda galaxisba kalauzol el minket, ami messzebb nem is lehetne az eredeti trilógia helyszínétől"

Az Androméda a legközelebbi normál galaxis hozzánk, lehetne sokkal messzebb is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. j.panzer
2015.06.16. 22:41
Félek tőle, hogy nem fogják tudni hozni az első trilógia színvonalát, ettől függetlenül erre a játékra össze fogok rakni egy új gépet, hogy full-full-ban menjen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. cheatergs
2015.06.17. 04:18
Ahhoz képest, h sokkal messzebb játszódik térben és időben, eléggé uaz az arzenál (nem beszélve a világháborúban rekedt öngyilkos rohamok meglétéről. Meg a Mako azóta se tudott antigravot kapni).=)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!