iPon Hírek

E3: Teljes szinkront kap a SWTOR

Dátum | 2009. 06. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare fejes Ray Muzyka az EA konferencián eldicsekedett vele, hogy készülőben lévő masszívan multiplayer játékuk, a Star Wars: The Old Republic lesz a valaha volt első MMO, melynek minden egyes szereplője megszólal majd, azaz teljesen le lesz szinkronizálva (ez a Funcom-os Age of Conan-ban is jól indult, de 20 szint után már kezdtek szépen lassan elcsendesülni az NPCk).

Hozzátette azt is, hogy minden egyes karakterosztálynak (class) saját egyedi hangja lesz. "Úgy véljük, hogy ez meghatározó lehet egy MMO számára. Talán ez lesz a játéktörténelem egyik legnagyobb szinkron projektje, mi több talán a egész szórakoztatás történetének."

Kiemelte még ezen kívül a karakterosztályok diverzitását, hogy mindegyiknek saját története lesz, és hogy teljesen új játékot kapunk ha egy bounty hunter (Birodalom) után indítunk egy troopert (Köztársaság).

A sok szóbeli fényezés után természetesen kaptunk egy gyönyörű cinematic trailert is: "Eljött az időnk. 300 éven át készültünk és erősödtünk, míg ti elkényelmesedtetek a hatalom bölcsőjén azt gondolván, hogy a népetek biztonságban van és védelem alatt áll." - mondja az ijesztő hang, miközben egy Sith Lord a társával beaprítja magát a Köztársaság egyik épületébe... No de beszéljenek helyettem inkább a képek (és a narrátor)!

                       


A Star Wars: The Old Republic egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de az az érzésünk, hogy még jó ideig várunk kell rá. Nem baj, türelem kész MMO-t terem. Elegünk van már a félkész és idő előtt kiadott játékokból! (Ld. AoC és Warhammer, 1 évvel a kiadás után értek/érnek be!)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Ace0098
2009.06.02. 16:04
VISSZA A HIRHEZ

Az Darth Malak akar lenni? Aki visszatért?

És akivel harcolt és meghalt az meg Revan?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. MassKilla
2009.06.02. 16:21
aaaah az orgazmus kerülgetett, a grafó fantasztikus.. ha fele ilyen szép lesz real time-ban akkor lehet ez lesz az első igazi mmo, amit kipróbálok... remélem attól függetlenül, hogy a multira gyúrnak, a single küldetéseket sem hanyagolják el...

ha meg ebből a játékból tudnának egy epikus csillagháborút bemutató filmet csinálni, az lenne a gyönyör netovábbja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Veisinger
2009.06.02. 16:26
Ace0098:Szerintem ez Véder akar lenni,csak a fején lévő vödör nélkül. A másik teljesen ismeretlen!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Movolif
2009.06.02. 16:29
huhuu, ez izmos lessz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Vardar
2009.06.02. 16:36
Nekem kimaradtak ezek a "preSW" játékok az életemből. Miért néznek ki ennek a Sith birodalomnak a hajói úgy mint a későbbi köztársasági klón ill. birodalmi hajók?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fecniii
2009.06.02. 20:23
gabor mondja jól. A KotOR kb 3-4000 évvel korábban játszódik mint a filmek, az 1-ben pl. Joda üknagyapjával találkozunk, mint tudjuk Joda is 1000 évig élt.
Ez valahol a KotOR és a filmek között fog játszódni. Én WoW fun vagyok, de ezt tuti ki fogom próbálni, mert az SW az egyik kedvenc világom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Bari14
2009.06.02. 20:56
Hát igen.... Ez az ős sztori. Sithek legyőzik a jediket, de azok még is felülkerekednek majd. Talán meg ismerjük az 1. rész előtti sztorikat. Hát az biztos hogy imba lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!