iPon Hírek

E3: Videóhírek 7. rész

Dátum | 2009. 06. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Warriors: Legends of Troy (PS3, Xbox 360)

A KOEI lerántotta a leplet legújabb taktikai akciójátékáról, melyet jövő tavasszal tervez kiadni PS3-ra és Xbox 360-ra. A Legends of Troyt akár 4-en is játszhatják majd co-op vagy kompetitív módban. Kicsit hajaz a Dynasty Warriorsra, csak itt a kínaiak helyett a trójai görögöket kapjuk meg.

A történet Homérosz eposzából, az Iliászból merít, melyet már számos és számtalan alkalommal láttuk minden féle formában feldolgozva. Gondoljunk csak kirobbanó izomzatú Brad Pittre aki úgy küzdött fürtös hajú Eric Banaval, mint egy oroszlán... Na mindegy, a játékban a hősök mellett számíthatunk majd néhány mitológiai szörnyetegre is, amiket az istenek küldenek ránk szeretetük jeléül...

                     Red Faction: Guerilla (PC, PS3, Xbox 360)

Úgy hiszem már nem sok olvasónk van, akinek be kéne mutatni a játékot, de ha valaki még mindig habozna a megvételét illetően, az még egyszer utoljára nézzen meg egy trailert.

                     
Ha még ez sem győzi meg, akkor már csak azt tudjuk mondani, hogy várja meg a tesztünket!

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

A rövidke tízer igazából csak a dobpergést helyettesíteni hívatott a bejelentés mellé, hogy a következő Crysis (ahogy azt sejteni lehetett az új motor bemutatását követően) már a két vezető konzolon is megjelenik.

                     

Order of War (PC)


A Square még áprilisban jelentette be a Második Világháborús RTS-ét, melyet teljes egészében egy nyugati csapat fejleszt. Sokadik világháborús játék révén akkor nem igazán borzolta fel az érdeklődésünket, az új trailer kicsivel érdekesebb. Kíváncsian várjuk tehát a szeptemberi megjelenést.

                     

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. zaki27
2009.06.02. 23:22
VISSZA A HIRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vardar
2009.06.03. 15:37
Hát ez az Order of War nem valami biztató. Tök kedves, hogy megengedik hogy tankokat, repülőket, tüzérséget, sőőőőőt gyalogságot is irányítsak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!