iPon Hírek

E3: Videóhírek 9. rész

Dátum | 2009. 06. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

God of War III (PS3)

A sorozat harmadik epizódja még merészebb és brutálisabb, mint az elődjei (tessék komolyan venni azt a 18-as karikát! :)), Kratos bosszúja alighanem minden PS3 tulajdonost elér majd. A grafika etalonnak számít az Uncharted 2 mellett, nagyon úgy néz ki, hogy mindent kicsiholtak a Sony konzoljából vele amit lehetett.

                         Heavy Rain (PS3)

Már volt alkalmunk röviden bemutatni a játékot itt az iPon hasábjain. Akit megfogott az egyedi stílusa és hangulata, az a trailer után dönthet, hogy mennyit akar spoilerezni magának a Quantic Dream pszihothrillerből, az E3-on ugyanis egy igen hosszú fejlesztői bemutatót kaptunk róla...

                        
Dev. walkthrough 1, 2, 3, 4, 5.

Sin and Punishment 2 (Wii)

Újraéled a Nintendo 64-ről ismert on-rail shooter a Wii-n. Az előző mondaton nyílván sokan elakadtak. Ismert? Igen, ezt is csak Japánban adták ki, manapság viszont egyre népszerűbbek a keleti játékok mi felénk is, így a folytatás már hozzánk is eljut. Megjelenés várhatóan 2010 első negyedévében (még nincs kőbe vésve).

                        

Metroid: Other M (Wii)

Örömteli nap ez a Metroid rajongóknak, ugyanis a Nintendo bejelentette a legfrissebb folytatást, az Other M-et, melyet a Team Ninja fejleszt (akiket nem kell bemutatni).

A 2 perces leleplező trailerben láthatjuk Samus (Samus Aran: világűrszerte ismert fejvadász) harcát Ridleyvel (űrkalóz, úgy néz ki ment pterodaktilusz csontváza) amúgy 3D-s Ninja Gaiden stílusba szabva. Közelharcnál kellemes third person nézetet kapunk, míg lövöldözésnél van, hogy first personba ugrunk. Egész pofás...

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. józsika
2009.06.03. 19:29
VISSZA A HIRHEZ

Ha lenne ps3-am , tutti vétel lenne a Gow 3
De hát erről is lekell mondanom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!