iPon Hírek

EA: A 10 dolláros projekt

Dátum | 2010. 02. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az olyan rendszerek, mint a Mass Effect 2 "Cerberus Network"-je, a Dragon Age DLC letöltő hálózata vagy éppen a kiadás előtt álló Bad Company 2-höz a megjelenés napján letölthető DLC, mind ennek a bizonyos "Project Ten Dollar"-nak a részei.

A BusinessWeeknek adott nyilatkozatában John Riccitiello kifejtette, hogy mi áll ennek a hátterében. Nagyon egyszerű: az, hogy visszafogják a szoftverek továbbadását, amiből ugye a kiadó nem jut semmiféle haszonhoz. Ez az ötlet még tavaly ősszel kapott zöld utat a megvalósításhoz, így már minden újonnan megjelenő játék dobozában találunk egy kódot, amivel plusz tartalmakhoz juthatunk. Mindazok, akik másodkézből kapják a szoftvereket, csak úgy kaphatják meg ezeket, ha 10 dollárt befizetnek az EA-nak.

Riccitiello elmondta, hogy annak ellenére, hogy már az egymást követő 11. veszteséges negyedévét tapossa az EA, újra kezd felkapaszkodni, köszönhetően a 2010-es felhozatalának és az olyan új stratégiáknak, mint a 10 dolláros projekt. "Most egy 6 láb mély árokban vagyunk, de én inkább úgy közelíteném meg, hogy egy 20 láb mély gödörben voltunk és már 14 lábat másztunk felfelé."

Azon kívül, hogy több okot próbálnak szolgáltatni arra, hogy új játékot vásároljunk, az EA azzal is próbál ösztönözni, hogy mindenbe multiplayert integrál (az Ubisoft is ugyanezt tervezi).

A középen látható Cerberus kártya kódjával juthatunk plusz tartalmakhoz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. axe
2010.02.12. 14:48
(szerk.: nem kell állandóan a flame, főleg, hogy most semmi értelme nem volt)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2010.02.12. 14:51
Axe hozzászólása arról szólt mennyire pénzhajhász a banda, de némi szövegértéssel a hírre nézve (mióta is veszteségesek) nem csoda, hogy próbálnak egyenesbe jönni, csoda, hogy még léteznek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jadam92
2010.02.12. 16:26
Svindler: pont ez az... sajnálom, én minden egyes EA- játékot meg vettem ami tetszik föleg a Battlefield sorozatokat, hogy szponzoráljam öket hogy a jövőben többet szorakozhassak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2010.02.13. 23:10
Ehhez a játékhoz NEM ÉN írtam hozzászólást, mivel nem játszottam vele, így nem írok róla véleményt, szóval vagy feltörték az accom vagy nem tudom!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!