iPon Hírek

EA: Bulletstorm 2011-ben

Dátum | 2010. 04. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Artsnál vannak a kiadási jogok a People Can Fly új shooter játékára, a Bulletstormra, ami valamikor 2011-ben jön majd ki PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A People Can Fly az Epic Games tulajdonában áll, így valószínűsíthető, hogy ez lett volna a másik nagy leleplezendő ász Cliff Bleszinski tarsolyában, amit ma este mutat be az egyik amerikai tévé adón. A műsorról már egy ideje beszélnek, de így hogy idő előtt lelepleződött a Gears3 és ez is, már nem nagyon lesz mivel villogni szegény Cliffynek a tévében.

A Bulletstorm egy FPS lesz és egy Dead Echo nevű zsoldos bandáról szól majd. Közöllük két tag Grayson Hunt és Ishi Sato, ám kettejüket valamilyen módon elárulják és magukra maradnak, maguk körül húsevő mutánsokkal egy elhagyott "paradicsomban". A dolog hangzása alapján mi majd Grayson Huntot alakítjuk. Számíthatunk látványos harc elemekre és bazi nagy fegyverekre. Lesz valamiféle skillshot rendszer, amely díjazza majd ha sikerül minél kreatívabb módokon eltenni láb alól a mutánsokat.

A People Can Fly korábbi munkái közt ott van például a pokol inspirálta Painkiller. A Bulletstorm Unreal 3-as motort használ, mögötte pedig ott áll a csapat, aki készíti (Epic), így mindenképp érdemes lesz rá odafigyelni...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. axe
2010.04.13. 07:50
Néda hátul meg árpádsávos pólóban feszül a csávó. Ha magyar akkor minden tiszteletem ha nem akkor vegye le
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Totti0
2010.04.13. 11:05


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. TescoZsomi
2010.04.13. 12:54
axe: Az nem az. Az Árpád-sáv nem Piros-Fehér, hanem Piros-Ezüst... De persze ezt a sok divatoló suttyó nem tudja...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2010.04.14. 21:59
Hát előrébb tartom a hazafiaságot, mint a divatot. De egyikkel sem vagyok lemaradva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!