iPon Hírek

EA játékok Windows Phone 7-re

Dátum | 2010. 10. 14.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Az EA nemsokára kiadja a Windows Phone 7-es változatát a Monopoly-nak, a Need for Speed: Undercover-nek, a Tetrisnek és a The Sims 3-nak. Mindegyik játék kap Xbox Live támogatást, így lesznek toplisták, megoszthatjuk eredményeinket másokkal, teljesíthetünk achievementeket és növelhetjük a GamerScore-unkat.


Az NFS-ben 20 autó, 24 küldetés és 8 féle játékmód lesz, és kocsijainkat pedig testreszabhatjuk majd (kinézet, tuning). A Tetrist gondolom senkinek sem kell bemutatni, ahogy a Monopolyt sem. A Sims valószínűleg valamivel korlátozottabb lesz, mint PC-s megfelelője, de a leírás alapján így is lesznek bőven lehetőségeink.


Egy biztos, aki Windows Phone 7-es operációs rendszerrel vesz telefont se fog unatkozni. Az utóbbi években az Android-ra és iPhone-ra készített játékok száma a többszörösére nőtt, úgyhogy a konkurencia megvan, amihez fel kell nőni, de már a startkor lesz 60 elérhető játék (igen, a Farmville is a Zyngától…).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Greathoof
2010.10.14. 21:28
"Xbox Live!" ?
Nem inkább "Windows Live!"? (Tudom, hogy mindkettő létezik...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. flameKing
2010.10.18. 11:09
A Windows Phone 7-ben beépített Xbox Live elérhetőség van, s az XBL profilodba töltődnek fel a dolgok a WP7-es játékokból (highscore, achievment, stb).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!