iPon Hírek

EA: Lesz Dante's Inferno

Dátum | 2008. 12. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Dante Alighieri művén alapuló third-person akció-kalandjátékot a Redwood Shores stúdió már nagyban fejleszti.

A kiadási dátumról még korai lenne találgatni, egyelőre még a platformok sem konkrétak, melyekre a játék majd megjelenik, de ha a legutóbbi Electronic Arts játékból (a Dead Space-ből) indulunk ki, akkor valószínűsíthető a PC, PS3 és az Xbox 360.


A kiadó kiemelte, hogy az Isteni Színjáték a nyugati világ poklát és purgatóriumát ábrázolja, és a játék hangulatát a Se7en című filmhez hasonlította.

A Dante's Inferno végigvezeti majd a játékost a pokol 9 bugyrán (9 bűn), amik a limbó (azok szenvednek itt, akik nincsenek megkeresztelve), bujaság, falánkság, kapzsiság, harag, eretnekség, erőszak, szélhámosság és árulás. Nem akarunk viszont a részletekbe menően mindent leírni itt, de aki még olvasna kicsit a témáról, továbbra is ajánljuk a Wikipédiát és persze Dante művét, az Isteni Színjátékot elolvasásra (tényleg remek hangulata és nyelvezete van).

A játéknak már elindult a honlapja is, ahol egyelőre nem láthatunk mást csak egy rövid teasert, de már ez is sokat elárul a róla. Főszereplője minden bizonnyal Dante lesz (ő lehet az, aki ellátja a baját egy "bűnös léleknek" egy méretes kereszttel).

A Redwood Shores tehát nagy célokat tűzött ki maga elé, reméljük a végeredmény legalább egy kicsit is fel tud majd nőni ahhoz, amiből merítenek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. leviske
2008.12.15. 17:53
Redwood Shores tehát nagy célokat tűzött ki maga elé, reméljük a végeredmény legalább egy kicsit is fel tud majd nőni ahhoz, amiből merítenek.

EA? Felejtsd el. :lol: De, ha kelendő lesz, akkor biztos lesz még vagy' 9 része. B)

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2008.12.15. 19:29
Casillas: Én az Iced Earth: Dante's Inferno-ját jobban el tudnám képzelni, mondjuk egy szép hosszú intro alá!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. richboy
2008.12.16. 20:01
Én ezen a fórumon kérném meg az E.A vezetőségét, hogy dolgozzanak fel magyar szépirodalmi művet, például hangulatos MMORPG lenne Arany János: Toldi -jából vagy romantikus-kalandjáték a Csongor és Tündéből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!