iPon Hírek

EA: Shadows of the Damned

Dátum | 2010. 09. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Suda51 és Shinji Mikami felfedték legújabb projektjüket az EA TGS-en tartott konferenciáján, Tokióban. A játék címe Shadows of the Damned és úgy kategorizálták, mint "pszichológiai akció-thrillert".

Főszerelőnk egy Garcia Hotspur nevű alak (ilyen névvel biztos sokat cikizték alsóban), akinek szívszerelmét elrabolta egy csapat rémséges démon, akik megelégedvén önmagukkal az alvilágba hurcolták szegény leányt. Célállomás tehát a pokol, hogy visszahozzuk őt (olyan ismerős ez a sztori...).

"A játéknak van egy punk rock éle is" - nyilatkozta a Resident Evil 4-ért felelős Mikami. "Suda kézjegye mindenütt ott lesz a játékban, de lesznek benne könnyedebb pillanatok is."

"Természetesen Mikami-szan hatása is tisztán ott lesz majd az alapvető játékélményben és játékmechanikában" - tette gyorsan hozzá a No More Heroes-t alkotó Suda51.

A beszéd közben képeket mutogattak a játékból a kivetítőn, volt ott óriási emberfejű, ló testű lény, démonnal a hátán és minden, amit csak el lehet képzelni egy ilyen játékban. A legtöbb képen persze ott virított Garcia oltári halálfejekkel szerelt fegyókkal, sebhelyes arccal és tüzes tekintettel. "Garcia Hotspur vagyok, a démonvadász!!"

Összefoglalva tehát lesz egy újabb Dante's Inferno sztori Suda51 köntössel, oltári menő főhőssel és dögös csajokkal. A képlet teljes. A Shadows of the Damned 2011 nyarán érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Menthix
2010.09.16. 09:18
Nem egy ütős tréler, de a zene jó!
Jól láttam az absinthe automatát?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zack( ro)
2010.09.16. 20:01
ez is egy beteg jatek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!