iPon Hírek

EA Sports: Kiterjed a 10 dolláros projekt

Dátum | 2010. 05. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA Sports felfedte, hogy a hamarosan érkező PS3-as és Xbox 360-as címek egy "Online Pass"-szal, azaz online belépőkóddal lesznek csomagolva. Ez a kód szükséges lesz ahhoz, hogy hozzáférjünk a játék online tartalmaihoz, ebbe beleértve minden bónusz tartalmat ÉS a multiplayert magát!

Az első játék ami ilyen formán használja a "Project 10 Dollar" üzleti modelljét, a Tiger Woods PGA Tour 11 lesz, ami július 2-án landol a boltok polcain. Úgy fest a sport játékoknál nem elég vonzóak a felajánlott plusz tartalmak, ahhoz, hogy visszatartsák a másodkézből való vásárlásokat. Kíváncsian várjuk a reakciókat a lépésre. Vajon a multiplayer befoglalása már túl merész lépés a '10 dollar'-nak?

Aki még nem hallott volna a dologról: Természetesen hozzáférhet az online tartalmakhoz az is, aki másodkézből szerzi a játékot, mindössze annyit kell tennie, hogy vesz 10 dollárért egy új kódot a kiadótól PSN-en vagy XBLA-n. Ez annyit tesz, hogy ezek a játékok már csak jóval áron alul lesznek eladhatóak, lévén az új tulajdonosnak 10 dollárt még pluszban rá kell költeni vásárlás után, hogy teljes csomagot kapjon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. YuGabe
2010.05.11. 14:28
...már amennyiben érdekli őket az online tartalom. Ha meg nem, akkor kábé ~4 dolláros áron egy vadiúj játék tulajdonosa lehet, aki használtan veszi a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. XtreemX
2010.05.11. 15:54
Én legjobb esetben 30 dollár körül jutok hozzá játékhoz....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!