iPon Hírek

EA Sports zóna a PlayStation HOME-ban

Dátum | 2009. 01. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Jó hírrel szolgálhatunk a PlayStation 3 tulajdonosoknak, ugyanis a Vegas-i Consumer Electronics Show-n az EA Sports bejelentette, hogy belép a Sony üdvöskéjének, a HOME-nak a rendszerébe, és saját zónát alakít ki benne, amely tavasszal fog megnyílni a látogatók előtt.


Az EA Sports komplexumot úgy alakították ki, hogy helye legyen benne mind az alkalmi, mind a hardcore játékosoknak. Természetesen tartalmazni fog néhány exkluzív multiplayer játékot (a video alapján mindenképpen számíthatunk pókerre, egy egyszerű autós játékra, és talán golf órákat is vehetünk), emellett pedig napi, heti és összesített eredmény listákat is az összes támogatott EA Sports játékhoz. A nagy tereken megnézhetjük a legfrissebb szoftver bemutatókat/videókat, és összefuthatunk barátainkkal, akikkel akár indíthatunk is azonnal egy focimeccset, ha úgy tartja kedvünk.

Nem az EA Sports az első, aki saját teret készít a HOME világában, de minden kétséget kizáróan ők készítik az eddig bejelentettek közül a legnagyobb zónát (a Far Cry 2, Uncharted, MotorStorm, stb. területek sokkal kisebbek), ráadásul az EA nyilatkozatai szerint már tervbe vannak véve új helyek is (végül is van néhány fontos sorozat a tarsolyukban, van miből válogatni).

Bár a Sony szerint is túl hamar jelentették be a HOME-ot, és azért volt aki csalódott a béta viszonylag kevés tartalmában, úgy néz ki hogy lassan, de biztosan beindul a virtuális világ szereke.

             

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.13. 18:30
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kisdeak
2009.01.13. 21:47
"rákötöd a netkábelt és ennyi", nincs havidíj, pontok... ingyenes
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.01.13. 21:48
A HOME a PlayStation Network egy szolgáltatása, ami pedig ingyenes, így természetesen az egész virtuális világ is ingyenes. Idővel lesznek benne boltok (játékvásárlás, videokölcsönzés, stb.) na az fizetős lesz természetesen.
De ahogy Mathia is mondja itt nem kell fizetned az online játékért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!