iPon Hírek

EA: Új MOH, Madden Arcade, GST csúszás

Dátum | 2009. 08. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Medal of Honor

John Riccitiello, az EA feje megerősítette, hogy valóban készülőben van egy új Medal of Honor játék. Már jó ideje keringtek a neten pletykák róla, de részleteket most sem tudtunk meg. Ha minden igaz, a játék alcíme Operation Anaconda lesz, de a vele kapcsolatos konkrétumokra még egy jó ideig várnunk kell.Madden Arcade (XBLA, PSN)

Peter Moore, az EA Sportstól felfedte a Madden sorozat kiterjesztését illető terveiket. Az augusztus 14-én megjelenő Madden NFL 10-en túl (amerikai focis játék) terveznek egy PS Storeból és XBLA-ról letölthető új játékot, a Madden Arcade-et. Ezt az árkád hokis játékuk (3 on 3 NHL Arcade) népszerűségére és a Madden széria sikerére próbálják majd alapozni. A játék várhatóan ősszel érkezik, 10 dollár lesz PSN-en, illetve 800 MS pont XBLA-n. Moore beszédében emlékeztetett még minket a karácsonyi szünetben megjelenő EA Sports Active expanzióra is. (Tessék szépen elkezdeni gyűjteni rá!)

Madden NFL 10:
                        


Grand Slam Tennis HD (Xbox 360, PS3)

Fájdalom, de sajnos "határozatlan időre" elcsúsztatják a Grand Slam Tennis PS3-as és Xbox 360-as verziójának megjelenését. Az EA szóvivője ugyanakkor megnyugtatott mindenkit, hogy továbbra is tervben van a játék megjelentetése, csak az EA Sports most teljes egészében a fentebb említett EA Sports Active kiegészítő befejezésére koncentrál. Az alapjáték május közepén jelent meg, júniusig bezárólag körülbelül 1,8 millió példány kelt el belőle.

Neeeee....

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!