iPon Hírek

EA: Utolérjük a Modern Warfare-t

Dátum | 2009. 12. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts feje, John Riccitiello szerint a Modern Warfare játékok kezdenek ugyanolyanok lenni. "Ha játszottál az első Modern Warfare-rel és az utolsó Call of Duty-val, olyan érzésed lehet, mintha ugyanazt a játékot csinálták volna meg." - nyilatkozta a Kotakunak.

Az ezüsthajú vezérigazgató azért hozzátette, hogy az Infinty Ward "nagyszerű". "Nem arról van szó, hogy ők milyen rosszak és mi milyen szuperek vagyunk." (Pedig de)

Riccitiello hozzáfűzéseit a tegnapi Medal of Honor játék bejelentésekor tette, amely 2010-ben érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Elmondása szerint a MoH újra az élvonalba hozza majd az EA-t az FPS stílus berkein belül. Nem gyors sikerekre pályázik, hanem hogy felhozza oda a Battlefield-et és a Medal of Honort ahova valók, és mindezt innovációkkal és minőséggel akarja elérni. A Battlefield: Bad Company-t méltó ellenfélnek tartja és talán elég jónak ahhoz, hogy otthagyja az Infinty Ward sikerjátékát.

"Úgy hisszük, hogy előnyünk van a MW2 előtt a multiplayerünknek köszönhetően." Felhozta, hogy irányíthatunk benne járműveket és nemcsak felszállhatunk rájuk valamint kilőhetünk épületeket is a benne tartózkodókkal együtt. "Én személy szerint őrült jókat szórakozom ezzel."

MoH teaser:
            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!