iPon Hírek

Early access fázisba került a Gabe Newell Simulator

Dátum | 2015. 10. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Csak idő kérdése volt, hogy ez is bekövetkezzen. Antonio "Exinot" Renna úgy döntött, hogy készít egy játékot, amiben Gabe Newell, a Valve főnöke a főszereplő. Habár az ember azt gondolná, hogy egy ilyen anyag sosem kerülhetne fel a Steam rendszerébe, valójában elég jól teljesített a Greenlight során, és a cég engedélyezte a megjelenését. Sőt, az olasz úriember elmondta, írásos engedélyt kapott személyesen Gabe-től, ami nem meglepő, a nagyfőnöknek mindig is volt humorérzéke. A történet az E3-on kezdődik, ahol a Valve végre bejelenti, hogy készült a Half-Life 3. Erre a konkurens stúdiók annyira megijednek, hogy inkább idegeneket küldenek a Valve irodájára, hogy megsemmisítsék a céget. Játékosként nekünk Newell papát irányítva TPS nézetből kell szétlőnünk az idegeneket, és megvédeni az irodánkat. Azt az irodát, amit egyébként állítólag a Valve tényleges irodája alapján készített el a fejlesztő - legalább elmondása alapján néhány szobát biztosan a valódi megfelelő inspirált. A legfontosabb dolog, hogy a játék történetének egy bizonyos pontján dönthetünk úgy, hogy megjelentetjük a Half-Life 3-at, de dönthetünk úgy is, hogy örökre töröljük a projektet. A leírás alapján bármit is válasszunk, örökre befolyásoljuk majd az univerzum sorsát. Ja, és felfedezhetünk egy rakás easter egget is menet közben. A Gabe Newell Simulator ma délutántól lesz elérhető a Steam Early Access keretein belül, az első bemutató videó és a képek alapján pedig megfelelően borzalmasnak tűnik.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. SoulEater7...
2015.10.13. 17:55
Két dolog.
1, Fejezze be mindenki ezeknek a hulladékoknak a létrehozását
2, Az early access takarodjon a fenébe, hozzák vissza a demót

Szerintem nem csak a magam nevében szólom e szavakat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Kerub88 SoulE...
2015.10.13. 18:09
De igen. Nem tetszik---> nem veszed meg.
Másokat lebeszélni az alkotásról meg kifejezetten féreg dolog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Renhoek SoulE...
2015.10.13. 18:38
Tényleg, most milyen kárt okoz ez neked? Én csak röhögök ezeken egy sort aztán kész. Nembeszélve ha kitalálnék valami agymenést, én tuti kiadnám Hátha...

Early access meg egy jó dolog, annyi a lényeg, hogy ne vedd meg. Légy türelemmel és egy tökjó játékot kaphatsz rengeteg contenttel később. Don't Starve egy jó példa, ha jól emlékszem Early-ben jött ki először, haverom rengeteget tolta és full ráunt.

Most meg atomsok lehetőség van benne, és bugnélküli a játék. Ha most kezded rá sem ismersz... csak türelem kellett kivárni.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Tapir_606
2015.10.13. 19:04
azért akármennyire is amatőr, meg csak-poén játék, az elég szégyen, hogy az 1db angol mondatot se képes a trailerben helyesen leírni a készítő
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. HeliosElSO...
2015.10.13. 19:54
Üdv.!

Majd ha LESZ Early Payment / payday, (nevezzétek, aminek akarjátok...) VILÁGSZERTE

(Ergo elöre kapjuk a fizut és UTÁNA kell dolgoznunk) Ez tök ugyanaz, mitöl külömb ez, mint miden más munka...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Renhoek Helio...
2015.10.13. 20:16
Miért ne lenne? Szabadúszó melóknál gyakori az előleg-foglaló...

Felét előre, felét utána

Amúgy nem értem mire a problémázás tényleg. Nem kell megvenni - a sok türelmetlen meg tesztelgesse "ingyen". Vannak azért olyan studiók, csoportok akik nem biztos, hogy megtudják engedni a rendes tesztfázist... ugyanis brutálsok munka van vele. Azt mondom inkább adják ki early accessel, mint egy félkész brutálisan bugos teljesverziós játékot. így még alakulhat is a játékmenet/kívánságok/kontent azalapján amit a userek kérnek.

Aki megveszi az VÁLLALJA, hogy egy negyedkész bughalmazt kell tesztelnie pénzért
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dbelam Kerub...
2015.10.14. 11:15
Inkább az féreg dolog, hogy ilyen szemetet kiad valaki, pénzért.

És nagyon sok kárt okoz, ahogy a free2pay modell is, csak nem látványos. Persze megy a hiszti amikor nincs rendes játék, csak Akciólövölde 42.
Nem véletlen, hogy megjelentek a csgo kés skinek, köszönhetjük a free2play játékoknak... TF2-ben is nagy szó volt régen egy sapka vagy egy jobb cucc, az kapta, aki többet tolta a játékot, ma már azt veszel, amit akarsz. A kompetitív rész szűnik meg a kompetitív játékokban...

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.10.14. 14:48
Nekem a kompetitív rész nem a színes sapkát jelenti hanem hogy valaki jól szerepel egy lanon / bajnokságon Aki meg színes sapkát akar had fizessen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dbelam hEngi
2015.10.14. 18:49
Jó, rosszul fogalmaztam és kihagytam valamit: a megküzdés, mint olyan szűnik meg, aprópénzért "nagy" jutalom.
Viszont rengeteg játékban például egy premium előfizetés durva előnyökkel jár, vagy egyszerűen jobb cuccokat veszel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!