iPon Hírek

Eee PC 904 és 905: nagyobb billentyűzettel

Dátum | 2008. 06. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

Az ASUS Eee PC sorozata nagy népszerűségnek örvend, ám a felhasználók gyakran panaszkodnak, hogy a készülékek billentyűzetének billentyűi túlságosan kicsik, így pedig kissé nehézkes őket használni. A konkurencia, azaz a HP és az MSI már felfigyelt erre a problémára, így az ő kisméretű notebookjaik nagyobb billentyűkkel vannak ellátva, amelyeket sokkal kényelmesebb is használni. A legfrissebb hírek szerint az ASUS-nál készülőben van a 8.9 hüvelykes képátlóval rendelkező Eee Pc 901-es modell két új változata, amelyeken sokkal kényelmesebben használható, nagyobb billentyűzet kap helyet.

A jelenlegi Eee PC család.
Az új készülékek Eee PC 904-es és Eee PC 905-ös típusjelzéssel kerülnek majd forgalomba, a két újdonság ugyanazzal a 8,9 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel lesz ellátva, mint elődjük, valamint ugyanazzal az Atom processzorral szereli fel őket, amely az Eee PC 901-esben is megtalálható. Az új modellek háza és billentyűzete az Eee PC 1000-es sorozatnál még megismert formavilágot és dizájnt követi majd. Ezen kívül, hogy teljes legyen a kép, az új notebookok nagyobb adattároló egységgel és erősebb akkumulátorral is el lesznek látva.

Érdekesség, hogy a jelenlegi információk szerint az ASUS nem kívánja magasabb áron értékesíteni az Eee PC 904-es és 905-ös modelleket, mint az Eee PC 901-et, a források szerint a két új noteszgép egy árkategóriában fog elhelyezkedni a 901-essel. Az ASUS a 904-es és 905-ös modelleket a 901-es készülék helyére szánja. Összehasonlításképpen az Eee PC 900-as modell ára 549,99 dollár körül helyezkedik el az Amerikai Egyesült Államokban, míg az Eee PC 1000H ára nagyjából 100 dollárral magasabb. Az Eee PC 904-es és 905-ös modellek megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások