iPon Hírek

Eee PC + érintőképernyő

Dátum | 2009. 03. 20.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

Ha szeretünk barkácsolni, rendelkezünk egy Asus Eee PC-vel és nem riadunk vissza a garancia elvesztésétől, akkor nekiláthatunk egy érintőképernyő beszerelésére a netbookunkba.

Számos cég készít netbookokhoz érintőpaneleket, a FidoHub is ezek közé tartozik. A cég termékeit könnyű beszerelhetőséggel reklámozza, a könnyebb elterjedés érdekében pedig egy videót is készített a bátortalanabb felhasználók meggyőzésére. A FidoHub eBay-oldalán rendelhetők meg a panelek, amik netbookunk modelljétől függően 60-90 dollárba kerülnek. Ez igazán nem sok pénz azt figyelembe véve, hogy így egy teljesen új funkcióval tudjuk felruházni a mini laptopunkat.

Azonban hiába reklámozza a FidoHub terméküket úgy, hogy könnyű őket beszerelni, még így is fel kell nyitnunk a laptopot, így ugrik a garancia, ergo csak saját felelősségünkre végezzük el az átalakítást. A feladat elvégzésének a megkönnyítésére a vállalat egy 3-részes videót készített, amiben részletesen bemutatja a beszerelés lépéseit.

                                                            

                              

Mellesleg ha nem szeretnénk magunk bajlódni a beszereléssel, akkor már eleve érintőképernyővel felszerelt netbookot is vásárolhatunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. axe
2009.03.21. 15:14
a zene jó de a gép az nem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Alwares
2009.03.23. 17:26
Hát nem tudom egyedül neki mernék-e állni ezt megcsinálni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!