iPon Hírek

Egér-pendrive az Asus-tól

Dátum | 2008. 03. 08.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Szokatlan, meglepő, és bizonyos szempontból mulatságos elképzelést valósítottak meg és mutattak be a CeBIT alkalmával az Asus kétségkívül fantáziadús alkotói MS71 néven: egy vezeték nélküli, lézeres egér és egy pen-drive keresztezését.


A végeredmény pedig legalábbis érdekes. Pendrive-nak kicsit nagy és vaskos, egérnek viszont meglehetősen kicsi - bár mindkét téren teljes funkcionalitással bír: a két gomb közé sikeresen beékeltek egy görgetőkereke, így teljes értékű egérnek mondható, a pendrive-funkció ellátásához pedig nem igazán kell más magán a tárhelyen és az USB-csatlakozón kívül; a két funkció között pedig az alsó "kupak" megfordításával válthatunk.


Valamilyen oknál fogva e tárhely méretének felfedését jelenleg még nem tartotta célszerűnek az Asus, de valószínűleg nem kell túl sokra gondolni - ellentétben az árral, amit szintén nem közöltek a nagyérdeművel, de ami viszont már több, mint valószínű, hogy nem lesz éppen csekély, ha az átlagos vezeték nélküli, lézeres egerekből indulunk ki, és ehhez még hozzávesszük egy - mondjuk - középkategóriás pendrive árát.

Szokatlan? Eléggé. Hasznos? Biztos vannak előnyei. Megéri? Ez majd kiderül.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.29. 06:12
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!