iPon Hírek

Egy éven belül jönnek az OLED-es laptopok

Dátum | 2009. 09. 06.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Vagy legalábbis a Samsung egyik vezető illetékese ezt ígéri, meglehetős magabiztossággal. Név szerint Kyu Uhm főmarketingesükről van szó, aki az eheti berlini IFA expo alkalmával tette közzé ezt a prognózist.


Saját szavaival: "A Samsung a legnagyobb OLED-képernyő-gyártó, így természetesen nyomban be is építjük ezeket a laptopjainkba, amint kereskedelmi forgalomba kerülnek. Becslésünk szerint ennek az időpontja valamikorra a jövő év harmadik negyedére tehető."

Ez persze még csak az első laptopos OLED-ek felbukkanására vonatkozik, ám a tényleges elterjedésük és megszokottá válásuk még eltarthat egy ideig, árnyalta tovább a képet a vállalat európai termékmenedzsere, Patrick Povel. Szerinte ugyanis még jó öt évbe is beletelhet (Gartner-jelentések alapján), amíg az OLED-képernyők ténylegesen elterjedhetnek.

Persze akinek elég mély a pénztárcája, annak - úgy tűnik - már tényleg csak egy évet kell várnia. Addig meg mindenki kénytelen lesz beérni azzal a néhány kisebb multimédia-eszközzel, ami már alkalmazza az OLED-technológiát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. petyus76
2009.09.06. 19:00
VISSZA A HIRHEZ

Egyből beteszerettem ebbe gépbe...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. arkman
2009.09.06. 19:44
Nagyon jó cucc mostmár a billentyüzet helyén is monitor van, és szépen lehet majd testreszabni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. flashx
2009.09.06. 20:28
Szerelmes lettem...

...A laptop is teccik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kajafun
2009.09.07. 00:08
Uhh ez nagyon jó cuccli lessz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!