iPon Hírek

Egy napig ingyenes a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Dátum | 2014. 04. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad fejlesztője, a Tripwire Interactive örömmel tette közzé, hogy második világháborús multiplayer shootere egy napig ingyenesen letölthető lesz Steamről. Az ajánlat ma este lépett életbe, és még 24 órán keresztül tart. Akit érdekel a játék, az már mehet is letölteni. Jó alkalom lesz ez arra, hogy még többen kipróbálhassuk a 2011-ben megjelent darabot, amelynek alábbi nagypapás reklámjára talán még emlékeztek.
Hamarosan új előzetest kap a Tripwire tavaly megjelent játéka is, a Rising Storm, amely a Red Orchestrát viszi el a csendes-óceáni térségbe. Lesz egy hétvége, melynek során ingyenesen kipróbálhatjuk és leárazásokra is számíthatunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Shinjiii
2014.04.23. 19:24
Megvettem régebben, de nem játszottam vele sokat. Nagyon sok türelem kell hozzá, és elviselni a vereséget, hiszen taktikai kempelde az egész játék. Az esetek 90%-ában gőzöd nincs, honnan lőnek rád, és ki lőtt le... Egy ilyen árkád lövöldés, mint én, nincs hozzászokva ehhez... Na vissza CS-zni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. kunrichard
2014.04.23. 21:04
Én egyszer kipróbáltam mert ingyenes hétvége volt.
szerintem nem rossz játék. föl is pakoltam most de szokni kell mert egyből meghaltam
A grafikai színvonalról még annyit hogy nem tudom mi történt de valahogy szebb grafikára emlékeztem. vagy csak a Battlefield 4 után tűnik f.snak
minden esetre nekem régebben tetszett a játék lehet ha kicsit beleszokok akkor megint fog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.04.23. 21:13
Nem a játék tehet róla, hogy ha nem tudsz vele játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2014.04.24. 07:57
Nem arra akartam kilyukadni, látom megint nem látni a fától az erdőt, és állunk neki személyeskedni, te kis idióta (ha már itt tartunk). Én azt mondtam, hogy nekem, mint egy gyorsabb ritmusú és menetelű játékokhoz szokott árkád kedvelő, nem való, mert itt a megfontoltság, a taktika és jó kempelések egyvelege vezethet elsősorban (!) sikerhez. Oké, nem mondom, hogy csak halottat játszottam benne, de nekem ez kevés. Túl "szimulátoros", ha úgy vesszük.

A grafikára nekem nem volt panaszom, és a mozgásanimációkra sem, el kell ismerni, sokat fejlődött az első rész óta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.04.24. 11:31
Ejj de magadra veszed, ezt az oltári nagy személyeskedést
Én legalább nem idiótázok, ha nem tudsz a fenekeden maradni, egy ilyen shooterben akkor igen lehet nem neked való. Ahogyan kb semelyik shooterse, mert mindig vannak szituációk, amikor nem rusholni és nem eszetlenül előre kell menni. CS nél pl nincs igazibb kis létszámú taktikai shooter. Ahhoz, hogy normálisan csináld, ott aztán normálisan össze kell dolgozni és igen Campelni is! Persze, ha nem pubolsz egész nap.... Amúgy meg, bőven nem campelde ez a játék, mert hiszen mindig foglalni/védeni adott területeket egy nagy mapon ... Látszik, hogy normálisan nem játszottál vele, hiszen egy normális nem túlzóan egyoldalú meccsen nem campelésből áll a világ, Foglalni visszafoglalni kell. Menekülni és igen adott esetben campelni. Viszont személyes tapasztalatból (benne van pár 100 óra) mondom, hogy nem campelde a játék, persze be lehet néha ülni egy Sniperral... (Nem mintha ilyen nem fordulna elő egy CS, vagy COD-ban)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. janika77
2014.04.24. 12:00
Letöltöttem,kipróbáltam,töröltem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.04.24. 13:19
Persze, van jó oldala is, viszont ebben a játékban olyan káosz van, senki nem dolgozik össze, futnak előre és mindet kikúrják az ablakokból. Van, hogy kihajolok, mert láttam, hogy lő az ablakból, na mondom egy frag végre, erre oldalba kapnak. Egyszerűen mindenhol vannak ebben a játékban, képtelenség figyelni... Játszottam vele egész sokat, 2-3 hetem napi pár órája benne van, de én nem láttam túlzott együttműködést, hiába spotolják be repülővel a mapot, szarnak rá, hogy a törmelék mögött ott kempel a mocskosa, mennek vakon meghalni, se smoke, se semmi. Igazad van, nem nekem való, de ezt írtam is mindkétszer. CS-ben érvényesülök, kicsi mapok, gyors körök, sokkal kényelmesebb nekem.
CoD-ban meg sok a csaló, BF-et nem is említem, shooter terén nem nagyon jön be a multis rész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kunrichard
2014.04.24. 22:07
Ma volt alkalmam nyomni pár órát.
Hát a Battlefield 4-re mondják hogy bugos
Akkor ez mi?
Ajtón bedobom a gránátot, és visszapattan a semmiről. Hát nem mondom 2 csapattársam halálát okoztam ezzel a mutatvánnyal
Az átlátszó karakterekről nem is beszélve.
Amúgy jól elszórakoztam vele. tehát aki leszedte érdemes pár órát rászánni. vagy megszereted vagy nem. Nekem bejön de rettentő bugos. minden esetre a bipod valahogy jobban működik mint a Battlefieldnél
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!