iPon Hírek

Egyedi kivitelezésű laptopok

Dátum | 2007. 08. 31.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Különösen kellemetlen élmény, ha ellopják az ember laptopját - vagy ha csak egyszerűen elveszíti. Még kellemetlenebb, ha a laptopunk külsőre is olyan, mint a többi, és sehogy nem tűnik ki a tömegből - annál nehezebb is megtalálni. Egyedi tervezésű festéseivel (amit, például a matricákkal ellentétben, értelemszerűen le sem lehet áztatni) egyebek mellett erre a problémára is megoldást kínál az NVousPC, akik bármilyen mintát vagy képet felvisznek akár a meglévő, akár a tőlük újonnan vásárolt laptopunkra. Megtervezhetjük a saját mintánkat, vagy választhatunk az ő - egyébként valóban lenyűgöző - kínálatukból is.

Maga az NVousPC két alapváltozatú laptopot forgalmaz, a 14,1” Mercury-t és a 15,4” Ether-t. Alapállásban mindkettőt 1GB RAM-mal látják el és akár Intel Core2Duo T7600 CPU-val felszerelik, valamint Windows Vistát is tesznek rá (az utóbbi két komponens opcionális).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. amazing
2007.08.31. 09:30
Egyedi laptopfestéseket kínál új és meglévő laptopokhoz egyaránt az ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2007.09.03. 12:08
Hát nem tudom, hogy notebookra is készítenek e, de keress rá arra, hogy AirBrush, van itthon is olyan aki gépház festéssel foglalkozik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!