iPon Hírek

Egyelőre mégsem érkezik Windows RT alapú Toshiba tábla

Dátum | 2012. 08. 16.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A korábbi információk alapján úgy tűnt, hogy a Toshiba a Windows 8 és Windows RT októberi megjelenésére egy saját fejlesztésű táblával készül, amely a Texas Instruments egyik SoC egysége köré épül.

A legfrissebb hírek kellemetlenül érinthetik mindazokat, akik Windows RT alapú Toshiba táblára vágynak, ugyanis már biztos, hogy a vállalat az ARM alapú Windows RT táblák első hullámának debütálásakor nem mutatja be saját megoldását a témában.

Hogy mi áll a dolog hátterében? A Toshiba egyik illetékese, Eric Paulsen úgy fogalmazott, hogy a vállalat nem képes határidőre elkészíteni az új táblát, ugyanis bizonyos komponensek késnek, így nem tartható a korábbi ütemterv. Arról sajnos nem érkezett hír, hogy pontosan mely alkatrész miatt kényszerül tervei módosítására a vállalat.


A Toshiba a fentiek miatt az Intel alapú Windows 8-as konfigurációk fejlesztésére és készítésére helyezi a legfőbb hangsúlyt. Az egyelőre nem világos, hogy a vállalat a jövőben piacra dob-e Windows 8 alapú táblákat, az viszont biztos, hogy a fő csapásirányt jelenleg a Windows 8 alapú asztali számítógépek és noteszgépek képviselik a Toshibánál.

A Windows RT alapú táblák esetében a cég látszólag a kellemetlenségek ellenére sem adja fel a terveit: a piac monitorozása mellett a jövőben vizsgálni fogják a Windows RT alapú táblák piacra dobásának lehetőségét.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. riflex
2012.08.16. 19:36
A cím ellent mond a szövegnek:
"Egyelőre mégsem érkezik Windows RT alapú Toshiba tábla"
"Már biztos, hogy a Windows RT táblák között a megjelenés napján nem lesz Toshiba modell."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee
2012.08.17. 12:55
Lehet h én vagyok már nagyon buta deeee... ebben mi is az ellent mondó ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!