iPon Hírek

Egyre könnyebbek és vékonyabbak az LCD TV-k

Dátum | 2007. 10. 04.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Sharp, a Hitachi és a JVC intenzíven fogyókúráztatják az LCD TV márkáikat, egyre csak karcsúsítva őket. A legújabb modellek már egészen 19mm-ig fogytak.

Ezt a 19-es csúcsot egész pontosan a Hitachi érte, egy 37 colos LCD-vel. A Sharp esetében is igazából csak egyetlen egységen múlott a különbség, mivel az ő hatalmas, 52 colos LCD-jük is csupán 20 mm-es vékony - míg a harmadik helyezett, a JVC produktuma már "kicsit" jobban lemaradt a maga 22mm-es 42 colosával.

Így tehát a JVC a karcsúsági versenyben az utolsó lett ugyan, de a megjelenés dátumát tekintve mégis ő a befutó. Állításuk szerint ugyanis ezt a modelljüket már jövő tavasszal megjelenítik, míg a Hitachi ezt legkorábban 2009-ben tudja csak megoldani, a Sharp pedig még meg se merte tippelni a dátumot.

Mindhárom cég meglehetősen féltékenyen őrzi a maga "szuperdiétájának" a titkait. A Hitachi és a JVC is csak annyit jegyez meg, hogy egy apróbb forrásváltoztatásról van szó.

Árak tekintetében egyikről sincs még semmi hír.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.04. 10:41
A Sharp, a Hitachi és a JVC intenzíven fogyókúráztatják az LCD TV márkáikat, egyre csak karcsúsítva őket. A legújabb modellek már egészen 19mm-ig ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!