iPon Hírek

Egyszer még lehet Battlefield: Bad Company 3

Dátum | 2014. 06. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Battlefield: Hardline bejelentése előtt sokan abban reménykedtek, hogy esetleg visszatérhet a Bad Company. Ez sajnos nem történt meg, és a korábbi pletykáknak megfelelően a Visceral-féle rendőrös-bűnözős Battlefieldet kapjuk meg idén, de ennek ellenére a DICE azért tisztában van vele, hogy egy Bad Company 3 bizony nem lenne rossz. Azonban van egy kis probléma: tulajdonképpen miért is szerettük a Bad Companyt? "A Battlefield jövőjének tervezésekor igyekszünk mindenre figyelni. De a Bad Companyval kapcsolatban mindig van a levegőben egy kérdés, amit újra és újra felteszünk magunknak, de nem tudjuk megválaszolni: mit szerettek az emberek igazán ezekben a játékokban?" - firtatta a DICE vezetője, Karl-Magnus Troedsson. Pedig látszólag egyszerűnek tűnik a dolog. Az első Bad Company 2008-ban jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, amit 2010-ben követett a folytatás. A Battlefield-sorozatban gyakorlatilag először kaptunk itt egy teljes, jól kidolgozott kampányt, ötletes multiplayert, komoly rombolhatóságot, és persze humoros történetet. "Valaki azt mondja, hogy a többjátékos módot gyorsabbnak és közvetlenebbnek találta. Valaki az egyjátékos módot szereti, és a karaktereket, valamint a humort. Mindenki mást szeret benne. Már lassan eljutunk odáig, hogy nem tudjuk, mire is kellene koncentrálnia egy Bad Company-folytatásnak" - folytatta Troedsson. Az úriember szerint egyébként például viszonylag egyszerű lenne visszahozni a régi karaktereket, és folytatni a történetet, újra elővenni a bevált humort. De ez nem minden: "Valaki viszont azt mondja, hogy a Bad Company 2 többjátékos módja közel sem volt a legjobb a Battlefieldek történetében. Oké, de miért? Az a baj, hogy az emberek nem nagyon tudják megfogalmazni, mi volt vele a gond, vagy éppen miért volt olyan jó. Így nagyon nehéz lenne egy remake-et csinálni. Meg tudnánk csinálni? Persze, hiszen nekünk is megvannak a magunk elméletei". Tehát most akkor lesz Bad Company 3, vagy nem? Nos, Troedsson természetesen nem adott egyértelmű választ, pusztán annyit mondott, hogy várjuk ki. "A Bad Company franchise nagyon közel áll hozzánk" - hangzott el tőle, mielőtt kifejtette, ahogy egy régi filmet, vagy sorozatot, úgy egy játékot is elő lehet venni bármikor, és leporolni kicsit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Moredoor
2014.06.24. 19:00
Reménykedjünk benne, én már nagyon várom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Taranisz
2014.06.24. 19:27
Szóval...
1.: Azt mondta az úriember, hogy nem képesek egyszerre jó single és multit csinálni, vagy ez vagy az -ami szégyen egy ekkora kiadónál aminek kb. végtelen lehetősége LENNE- vagy ez vagy az... röhej!

2.: Nem képesek egy rendes, mélyreható vizsgálatot végezni a piacon vagy a már meglévő saját felhasználókon/fogyasztókon -ami megint szégyenletes teljesítmény tőlük...-. Azt mondta ki ezzel, hogy félnek az újítástól, mert félnek az esetleges elégedetlenségtől -ami már megvan bőven a BF szériával- és még jobban félnek a nyomástól ami a BD3 körül kezd kiforrni -mint a HL3-nál-!

3.: Kapásból elővette a szokásos EA brainstroming érzést amikor azzal a hihetetlen kreatív ötlettel állt elő az interjúban, hogy "hát akkor hozzuk vissza a régi karaktereket valahogy és majd örülnek, mint majmok a farkuknak és majd jó sokat fizetnek is ezért" -NAH pont EZÉRT szarják el az összes szériájukat-... jobb is ha nem lesz folytatás ennyi kreativitás mellett!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. SzAdamAndy
2014.06.24. 20:43
""A Bad Company franchise nagyon közel áll hozzánk" - hangzott el tőle, mielőtt kifejtette, ahogy egy régi filmet, vagy sorozatot, úgy egy játékot is elő lehet venni bármikor, és leporolni kicsit."

Ezen besírtam, GG DICE, nem lesz egyhamar BC3.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. hellego
2014.06.24. 20:52
Lehet hogy nem a legjobb játszhatóságú játék volt, mégis rengetegen szerették, játszák-játszották. Én speciel megelégednék még ha kiadnának rá 8-10 új mappot, mint annak idején a bf2-nél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Balucsek
2014.06.24. 23:16
Van egy nagyon egyszerű ötletem a DICE vezetőjének, ahelyett hogy a pénzügyi eredményket és szerver/eladási statiszikákat bújná, üljön le játsszon egy hétig a BF4 első napos kiadásával és játszon 1 hetet a BC2 első napos kiadásával... Szerintem hamar ráfog jönni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kokaip
2014.06.25. 01:35
Igazából a BC2 egy új korszakot hozott el nálam! A grafika, a pályák mérete, a játékélmény 32v32, a rush játékmód, a rombolhatóság, mind korszakalkotó volt, és megismételhetetlen! Ekkor tértem át a COD-ról. Soha többé nem akarok kis pályán 8v8 -ban játszani, úgy hogy nem robbanthatom rá az épületet a másikra. Max a cod2-vel )
Lényeg ismét korszakváltás kellene, de nincs mivel! A BF3 jó volt, de csak a BC2 fokozta, és nem is sikerült benne minden olyan jól, mint a BC2-ben. Pl : pont a rush mód, bár ez a pályák miatt is lehet. A BF4 pedig semmi több, mint egy elrontott BF3 frissítés. Szeptembertől az új részt meg se veszem, hanem akkor már inkább megint stílusváltás Pl: Rainbow Six: Siege! -elég jónak tűnik, de majd meglátjuk.
Minden esetre idén nem tudnak újat mutatni! Még a BF4 -nek is lesz kiegészítője legalább 2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2014.06.25. 08:00
Jaja, elkurvult a sorozat rendesen. Ezt mondom már mióta, hogy BC2 óta csak frissítés megy multi terén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. redoxi
2014.06.25. 09:50
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a BC2 jobb volt mint a BF3 legalább is nekem , sokkal jobban élveztem a játékot . Vietnámos kieg is jó volt . BF3-at ahogy kijött megvettem proxyval trükközzve idő előtt játszottam is vele , de nem hozta meg nekem a várt a hatást lehet azért mert egy új BF2 re számítottam , BF4et meg már ki is hagytam ....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ThePoweR Baluc...
2014.06.27. 15:59
Ezt ajánlom neked is. Ugyan úgy játszhatatlan volt mind a kettő. A BC2-ben az új szerverkeresőig iszonyat szopás volt szervert keresni. A friendlistről nem is mondok inkább semmit.

A BC2 egyébként egy jó játék volt a hangulatát nézve. Viszont a hitbox, a hasalás hiánya a láma perkek és fegyverek miatt én folyamat rageltem multiban. M60-at elővetted aztán mindenki halt 2 golyóba. Gustav blast radiusa meg dmg-e akkor volt hogy random belőttél a házba és ketten meghaltak. Az egy pontba lövő shotiról amivel a snipereket szedtem ki a map másik végéről megint csak nem szólok semmit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!