iPon Hírek

Egyszeri beruházást fog csak igényelni az új Hitman

Dátum | 2015. 07. 09.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Egy ideje már tudni lehet, hogy a Hitman sorozat legújabb része az Absolution a megszokottnál jóval linerálisabb játékmenete után ismét olyan összetett és sok megoldást kínáló lesz, mint a széria többi epizódja. Az IO Interactive elmondása alapján bizonyos mértékben azonban mégis a megszokottól eltérő élményre kell majd számítanunk. A játékhoz ugyanis folyamatosan érkezni fognak az újabbnál újabb küldetések és kihívások.
A fejlesztők azonban leszögezték, hogy nem áll szándékukban fejőstehénnek nézni a vásárlókat, ezért a Hitmanben ígéretük szerint nem lesznek mikrotranzakciók, és különféle fizetős DLC-kkel sem könnyítik majd meg az érdeklődők pénztárcáját. A hatvan dollárért, illetve gyaníthatóan ugyanennyi euróért kínált játék megvásárlása után ingyen meg fogjuk kapni az új missziókat és játékmódokat. Az alkotás egyébiránt először csakis digitális formában lesz majd elérhető, a fizikai adathordozón megjelenő kiadás megjelenési dátuma még nem ismert, de valamikor jövőre kaparinthatjuk majd a kezeink közé.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Arbor
2015.07.10. 07:38
Ez egy nagyon pozitív tendencia. Nem tudom ki indította el én előszőr a Witchernél láttam.
Ha DLC-s üzletpolitikát akarnak akkor álljanak át erre, mert a Pre-order, Day-1, special edition és hasonlók már vérlázítóak voltak(és rá is csapták a bélyegüket a minőségre).
Ha pedig pénzt szeretnének még szerezni olyan játékból amit már kiadtak akkor a kiegészítős megoldás szerintem még nyerő lehet(legalább 10 óra játékmenettel). Azthiszem ezt azért többen eltudnák fogadni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. vivanto
2015.07.10. 08:51
Szerintem emögött inkább olyasmi üzletpolitika lehet, hogy amely termékről előre tudjuk, hogy lehet DLC-re számítani, azt meg se vesszük, várunk egy GOTY vagy alap+season pass kiadásra 50% leárazással. így lényegében kevesebbet fizetünk a teljes csomagért (és sokkal később), mintha day1 megvennénk teljes áron.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. i2k010
2015.07.10. 15:47
Mindegy, hogy milyen megfontolásból teszik, de NEKÜNK kedveznek vele. S ez a lényeg. Minden más belelátása csak okoskodás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!