iPon Hírek

El nem készült játékok

Dátum | 2012. 04. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Martin Binfield régebben a Sony Cambridge stúdióban dolgozott, így része volt olyan játékok munkálataiban is, amelyek végül sosem készültek el. Az animátor demó filmjében felfedezhetünk néhány ilyen PS3-as darabot is. A szomorú sorsra jutott játékok között megtaláljuk pl. a The Getaway 3-at, egy 2007-es életstílus projektet, és egy akció sci-fit 2011-ből.

A The Getaway 3 PlayStation 3-on folytatta volna a PS 2-es akció-kaland sorozatot de 2008-ban elkaszálták, az Eight Days című, szintén PS3-as játékkal együtt, miután Shuhei Yoshida átvette Phil Harrison szerepét a Sony Worldwide Studios élén. Az EyeToyt, az EyePetet és a SingStart fejlesztő Sony London dolgozott mindkettőn. A londoni stúdió producere, Nicolas Doucet 2009-ben úgy nyilatkozott, hogy mindkét játékon már félúton állnak a fejlesztéssel, és csak félretették őket jobb időkre.

A demót készítő Binfield önéletrajzából az is kiderül, hogy a Heavenly Sword 2 fejlesztésében is részt vett 2008-ban. Ez a játék is végül a kukában végezte, a rajta dolgozó Ninja Theory pedig áttért az Enslaved munkálataira a Namco Bandai kiadó részére.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. nedcoleman
2012.04.23. 19:03
A Gateway 3-ért kár...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!