iPon Hírek

El Shaddai: Ascension of the Metatron

Dátum | 2010. 12. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A játék egy harmadik személyű akciójáték, érdekes keveréke a Ninja Gaiden-nek és a Devil May Cry-nak, bár lényegesen egyszerűbb harcrendszerrel dolgozik. Harc közben csak pár gombot használ, (ugrás, védekezés, támadás) a speciális támadások alkalmazása inkább a tökéletes időzítésen és ritmusérzéken múlik és nem kombókon.

A legtöbb játék napjainkban a HD felbontást realisztikus grafika létrehozására használja, ezzel a megközelítéssel szemben az El Shaddai, a modern konzolok grafikai képességének segítségével fantasztikus művészi tájakat és karaktereket alkot. Mindehhez egy speciális Cell Shading-hez hasonló Flat Shading nevű technológiát használ meglehetős sikerrel.

A történetet a holt tengeri tekercseken talált írások ihlették és a bibliai idők előtt játszódik. Főhőseink Enoch és az elbukása előtti Lucifer, akiknek feladata a földön káoszt okozó bukott angyalok begyűjtése. A játék rendezője Takeyasu Sawaki nem titkolja, hogy a casual játékosok a célközönség, de az egyedi művészeti stílussal a hardcore játékosokat is szeretnék rávenni az El Shaddai megvételére. A történet végigvitele körülbelül 10 órát vesz igénybe, és a harcon kívül platform elemeket is tartalmaz.

A játék angol szinkronizálásához sikerült híres színészeket megnyerni, Lucifer angol hangja például a Harry Potterben Lucious Malfoy-t játszó Jason Isaacs. A többi szereplő hangját is híres színészek adják: Blake Ritson (Enoch), Samantha Francis (Nanna), David Rintoul (Azazel) és a Kameo nevű játékban is szinkronizáló Nicolette McKenzie (Ezekiel).

Az El Shaddai: Ascension of the Metatron megjelenése 2011-ben várható Xbox360-ra és PS3-ra.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Sturmtiger
2010.12.02. 23:33
Érdekes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mainframe
2010.12.03. 12:41
Ez rettenetesen néz ki, ráadásul a japánoktól szokásos módon olyan szinten keveri a stílusokat, hogy az már fáj (az esernyőnél dobta le az agyam az ékszíjat). Ezzel tuti nem fogok játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sturmtiger
2010.12.04. 11:48
A japán dolgok nekem mindig is furák voltak, de az tény hogy szép, csak egy ilyen LSD-s trippel játszani, szerintem kiváltja az emberekből a lappangó epilepsziát
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!