iPon Hírek

Eladó a játékosok méregdrága álomgépe

Dátum | 2008. 09. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Scan egy komplett konfigurációt épített, amelyet játékosoknak kínál. A csomagban találunk egy komplett gépet monitorral, valamint egy 5.1-es hangrendszert és egy kifejezetten játékosok számára kifejlesztett fejhallgatót. Természetesen egeret és billentyűzetet is mellékel a gyártó az álomgéphez, amely 19978 dollárba kerül, és amely a következő 8 hónap leforgása alatt szinte garantáltan elveszíti értékének a felét.

Maga a rendszer egy Silverstone TJ07B szupertorony házban foglal helyet, az alaplap szerepét egy EVGA Ultra SLI deszka tölti be. A különleges lapban egy Core 2 Quad Q9650-es processzor foglal helyet, amely 4,4 GHz-re tuningolt órajelen üzemel, természetesen vízhűtéssel. A nem mindennapi konfigurációban 4 GB (2 x 2 GB) Corsair Dominator DDR3-2000 MHz-es memória, valamint három darab XFX GeForce GTX 280 XXX Edition videokártya van jelen, ez utóbbiak természetesen szintén vízhűtéssel üzemelnek. A csúcsgépben három darab Samsung Spinpoint F1-es, egyenként 1 TB-os adattároló kapacitással rendelkező merevlemez, valamint két darab 64 GB-os OCZ SSD meghajtó is helyet foglal, a nagyétvágyú rendszer tápellátásáról egy 1 KW-os Corsair tápegység gondoskodik. A 3XS Great White fantázianévvel ellátott géphez KillerNIC M1-es hálózati adapter, valamint egy Zalman ZM-M240W Trimon 3D-s monitor is jár, amely 24 hüvelykes képátlóval bír.

Képekkel sajnos nem árasztottak el...
A kellékek sorát még egy Logitech Z-5500-as típusjelzésű 5.1-es hangrendszer is gazdagítja, ezen kívül egy Speed-Link MEDUSA 5.1 Vibrating ProGamer fejhallgatót is kapnak a géphez a szerencsések. A játékosok Logitech G15-ös billentyűzetet és Logitech G9-es egeret is találnak majd a csomagban, ez utóbbihoz még egy Razer Destructor egéralátét is jár. A konfiguráción 64-bites Windows Vista Ultimate operációsrendszer fut.

Csak legyen, aki megveszi...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.09.03. 19:03
Egy alaplapot mutass, ami tudja a 4 db 4870-es X2-es változatát, akár csak PCI-E x4-el hajtani, vagy netán x8-al, ha találsz ilyet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!