iPon Hírek

Eladók a Mortal Kombat jogok

Dátum | 2009. 03. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Midway utolsó próbálkozása, hogy megmentse magát az, hogy eladásra bocsátja sokat megélt sorozatának, a Mortal Kombatnak jogait.


Az eladás egy 3 részből álló terv része, ami talán megmenti a Midwayt a csődtől, a további stúdióbezárásoktól és játék lelövésektől. Az első lépés a Vin Diesel-es Wheelman továbbadása volt, a második és harmadik lépés pedig a Mortal Kombattal kapcsolatos megállapodást és az üzlet lebonyolítását foglalja majd magába. Az ehhez hasonló megegyezések nyomán "meglepő módon" a felső vezetés jelentős bónuszokat kap.

A jelentések szerint ez "némileg" felbosszantotta az alacsonyabb beosztású Midway alkalmazottakat, akik szerint az ő pénzüket osztják szét bónuszként. A Kotaku szerint azokat a pénzeket is felhasználják amiket korábban arra tették félre, hogy kompenzálják a beosztottakat akik nem használták fel a szabadságukat.

Fesztült tehát a helyzet, várjuk a további fejleményeket, végül is még van pár cím a Midwaynél... Talán a Blitz: The League II majd hoz még egy kis bevételt nekik, de nem hisszük, hogy az elég lenne arra, hogy kihúzza őket a gödörből.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Svindler
2009.03.02. 20:47
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mtrx220
2009.03.02. 21:24
pfff
talán nem is baj, hogy eladják.
az mk3 óta az mk sem a régi, pedig az aztán nem mostanában lett kiadva!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Vardar
2009.03.02. 21:43
Capcom megveszi, kiadja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.03.02. 22:20
á, volt még normális MK szvsz, de az utolsó az MK vs DC az borzasztó volt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!