iPon Hírek

Elbocsátások a TimeGate Studiosnál

Dátum | 2013. 03. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Elbocsátások történtek a TimeGate Studiosnál. Egyes források szerint a szélnek eresztett dolgozók száma 25, őket azt követően küldték el, hogy a cégnek nem sikerült összehoznia egy kiadói szerződést. Tekintve, hogy egy kis létszámú független stúdióról van szó (a honlapon látható céges csapatfotókon is maximum 15 ember látható együtt) ez akár a stúdió végét is jelentheti, már ha hinni lehet az említett forrásnak. Az 1998-ban alapított TimeGate FEAR kiegészítőket készített, és a Section 8 online shooter is az ő munkájuk, ezen kívül még néhány kevéssé ismert stratégiai játék (Axis & Allies, Kohan széria) került ki műhelyükből. A stúdió neve csak mostanában került a középpontba az Aliens Colonial Marines kapcsán kirobbant botrány miatt. Adel Chaveleh, a TimeGate elnöke közleményében elmondta, hogy az elbocsátások a stúdió "átalakulásának" részeként történtek (a menedzserek körében mostanában divatos ez a szó, bármi is történik, mindig erre hivatkoznak). "Ma meg kellett hozzuk azt a nehéz döntést, hogy elengedünk néhány nagyszerű fejlesztőt. Az ilyesmi sosem könnyű, és mindent megteszünk, amit csak lehet, hogy támogassuk az érintetteket. Ahogy az egész játékipar, a TimeGate is a konzolos generációváltásra és az új üzleti modellekre való áttérésre készül. Az átalakulás részeként minden projekt és stratégiai törekvés előremozdítja a stúdiót."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. 5hR3kY
2013.03.05. 15:45
Megérdemlik a bezárást mert részt vettek az Aliens: Colonial Marines megerőszakolásában.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Enno
2013.03.05. 18:23
nem feltétlen , akik lepattintották nekik a saját munkájukat hogy "nesze barom adok pár fillért, valami rittyentsetek már össze úgyse nézem majd meg mi szar csináltok ", arra kellene a dolgok 90%át ráverni , mert ők meg kapták a minőségi munkára a pénzt, csak az elment minden másra csak az Aliensre nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sediqwe
2013.03.05. 19:47
de nem az a gond hogy szr a játék, hanem hogy a videó más mint a játék, és ez nem feltétlen a kiadó / megrendelő büne,mert ők nem is látták csak a képeket, amit meghamisitott a timegate, mert tuti hogy nem a lepattintók tupirozták fel a videókat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!