iPon Hírek

Elder Scrolls Online bejelentés

Dátum | 2012. 05. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A régebbi meg nem erősített hírek igaznak bizonyultak: lehullott a lepel az Elder Scrolls Online MMO-ról, amely 2013-ban fog megjelenni PC-re és Macre. Az MMO világa 1000 évvel a Skyrim története előtti időkbe visz, ez az a kor, amikor Molag Bal herceg megpróbálja beolvasztani Tamrielt démoni birodalmába. A játék a Zenimax Onlie Studios első projektje, a fejlesztők vezetője Matt Firor, aki régebben a Mythic Entertainment színeit viselte, és jelentős tapasztalatot szerzett  magának a Dark Age of Camelot MMO-n dolgozva.

A játékban részünk lehet a hagyományos Elder Scrolls stílusú felfedezésben, és lesznek persze tipikus társasági és közösségi elemek is, ahogy ez már az MMO-kban szokás. Három játszható frakció lesz, ami igen érdekessé fogja tenni a PvP-t. Annak idején Dark Age of Camelotban is három frakció létezett, és máig sokan esküsznek, rá, hogy pont emiatt volt olyan élvezetes benne a PvP, szövetségek köttettek és bomlottak fel, és ez élővé tette a világot. Az Elder Scrolls Online-ban Cyrodiil tartományért és a császári trónért harcolhatunk, és ha az alkotók a DaoC hagyományokat követték, akkor izgalmas world PvP-re is számíthatunk.

"Nagyon nagy jutalom számunkra, hogy végre leleplezhetjük, min dolgoztunk az elmúlt években" – nyilatkozta Firor. "Az egész csapat elkötelezte magát, hogy minden idők legjobb MMO-ját alkossa meg, amely méltó az Elder Scrolls sorozathoz." 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Trevize198...
2012.05.04. 09:05
bb wow
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Megyeric
2012.05.04. 09:08
Na, erre kaptam fel a fejem.
Ez nagyon jó lehetne. Kódoljátok-kódoljátok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.05.04. 09:23
Bele sem merek gondolni,hogy mennyire lesz bugos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Edviiin89
2012.05.04. 11:08
Ver majd minden MMO-t

DogTheDog, azokat külön neked teszik bele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!