iPon Hírek

Elefántháton utazhatunk a Far Cry 4-ben

Dátum | 2014. 03. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Eurogamer forrásai szerint a Far Cry 4 2015 első felében fog megjelenni és a Himalája havas hegyei között fog játszódni. Az új helyszín drasztikus változást jelent a széria korábbi részeihez képest, melyek jellemzően trópusi, napfényes, pálmafás környezetben játszódtak, vagy minimum a szavannán. Az új részben lesznek érdekes újdonságok is, pl. elefántháton utazhatunk majd. Persze nemcsak zord havasokon kalandozhatunk majd, de erről még nem tudunk sokat, azon a brilliáns következtetésen kívül, hogy valószínűleg olyan helyszínek is lesznek, ahol elefántok is megfordulnak. A Himalájás tippet egyébként a Superannuation is közzétette már Twitteren, és arra is utalt, hogy valamiféle szörnyek is fognak szerepelni a játékban (jetik?). Ha a helyszínek újak is lesznek, a játékmenet Far Cry 3-éhoz hasonló marad, valószínűleg a középpontban a helyi élővilág és vadászata fog állni. A világ térképe is az előző részhez hasonlóan lesz felosztva, lesznek felszabadítható támaszpontok. A játékról júniusban fogunk majd többet hallani, akkor fogja ugyanis a Ubisoft az E3-on megtartani szokásos sajtótájékoztatóját. A Far Cry 4-ből várhatóan PC-s, PS4-es és Xbox One-os verzió fog készülni, azt még nem tudni, hogy PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészítik-e.
Érdekes váltás lesz a Far Cry 3 után
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. tibaimp
2014.03.24. 14:18
Szerintem meg nem fognak szarozni a portolással, így nem lesz régi konzolokra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2014.03.24. 14:31
Ha portolás költsége alacsonyabb mint a várható bevétel akkor nem fognak cicózni, és ugrasztják nekik az egyik kis csapatot!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Merwenus
2014.03.24. 14:31
Mire ez megjelenik, addigra végképp elavul az előző generáció, úgyhogy erősen kétlem, hogy lebutítanák PS3-ra és Xbox 360-ra :
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. F2Face
2014.03.25. 07:09
Itt nem az a lényeg, hogy portolják-e régi konzolra vagy sem, hanem hogy végre színre lép Besenyő Pista bácsi és Boborján,a jeti - nyilván a kolbász és a csirkebefőtt kakaóstekercs kíséretében lesz a legerősebb fegyverük...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zvigh
2014.03.25. 09:45
Lesz elefánt is? Akkor kell..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!