iPon Hírek

Elegáns vezeték nélküli egér a Gigabyte-tól

Dátum | 2010. 11. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Gigabyte néhány nappal ezelőtt rántotta le a leplet játékosoknak szánt egereiről, és akkoriban az illetékesek arról is beszámoltak, hogy az egerekkel együtt végre az Aivia K8100-as billentyűzet is forgalomba kerül, amely szintén a játékos társadalom tagjait próbálja majd meghódítani. A gyártó most ismét új perifériával jelentkezik, ami ezúttal nem más, mint egy elegáns, Swarowski kristályokkal is büszkélkedő vezeték nélküli egér.


A friss termék a GM-M7800S Black nevet kapta, és annak a 2009 júniusában bemutatott GM-M7800S Brown utódjául szolgál, amely anno a luxust sem nélkülöző dizájnjával elkápráztatta a közvéleményt. A Swarovski kristályokkal és fekete bőrborítással ellátott GM-M7800S Black most készen áll, hogy elődjéhez hasonlóan ő is meghódítsa az elegáns egérre vágyó felhasználók táborát. Persze mit ér a külső ha nincs alatta megfelelő elektronika, úgyhogy erről is gondoskodtak. Az egér lézeres szenzorjának érzékenységét könnyedén módosíthatjuk: 1600 dpi-s és 800 dpi-s érzékenység áll rendelkezésre, amelyek között egy DPI kapcsolóval válthatunk, de a kínálatból a négyutas scroll görgő sem hiányzik, amit a korábbi modellekből már megismerhettünk. Az egér oldalán a böngészést segítő gyorsgombok is megtalálhatóak (Back&Forward).


A különleges termék egy parányi USB 2.0-s vevő segítségével tartja a kapcsolatot az adott rendszerrel, a vevő olyan pici, hogy a noteszgép USB 2.0-s portjából még a notebook hordozása esetén sem szükséges kivenni. A vevő és az egér között egyébként 2,4 GHz-es rádiós kapcsolaton keresztül folyik az adatátvitel. A vezeték nélküli kapcsolat szokás szerint ezúttal is 10 méteres hatótávolságot kínál elméletben.

A Gigabyte GM-M7800S Black névre keresztelt egér-különlegessége hamarosan feltűnhet az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem szolgált információval a gyártó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bigz
2010.11.11. 17:47
low
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pietro84
2010.11.11. 19:49
az a swarowski kristály aztán fontos egy egérbe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. maláj
2010.11.12. 10:21
loál
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!