iPon Hírek

Elemental: A bukás ára...

Dátum | 2010. 09. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A körökre osztott fantasy statégiai játék katasztrofális indulása bizony komoly következményekkel járt a fejlesztőknél. A "technikai problémák" elmarasztaló értékeléseket és gyenge eladásokat hoztak az Elemental: War of Magic-nek - nyilatkozta a Stardock vezérigazgatója, Brad Wardell a Joystiq-nak. Technikai problémák... a játék egy bughalmaz. Sajnálatos módon.

A Elemental bevételei hivatottak finanszírozni a cég két fő projektjét, amin két külön csapat dolgozik.

"Eddig senkit nem rúgtunk ki. Senki nem tett semmi rosszat. A Stardock egy kis cég és minden egyes tagja a legjobb és legkreatívabb emberek közé tartozik. Így el tudjátok képzelni, hogy mekkora csapás bármelyiküket is elbocsátani. Senkit nem kellett szélnek eresztenünk amióta csak átjöttünk az OS/2 piacról 1998-ban. Nagyszerű lenne, ha a most elment emberek közül annyit visszavennék, amennyit csak tudunk idővel."

"Az Elemental csapat magját alkotó emberek közül mindenki megmaradt." Reméljük sikerül nekik játszhatóra kalapálni a játékot, mert így akármennyire is sajnáljuk a Stardock-ot, nem tudunk neki jobb értékelést adni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Szefmester
2010.09.07. 13:21
Kicsit korán adták ki, de a patchek óta sokat javult, bár volt pár mentési inkompatibilitás de azon a morgolódásomon túl nincs vele gondom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lackoo1111
2010.09.07. 15:22
Ezt a játékot is sikerült úgy elbaszniuk,mint a GPG által fejlesztett és az általuk kiadott Demigod-ot.Ugyanazok a hibák mindkét játék indulásakor ( bugok,multiplayer hiánya) Elkapkodott fejlesztés eredménye mindkettő. A bétatesztek szerintem tök feleslegesek voltak,a Stardock fórumon pedig sikerült agyondícsőiteniük mindkét játékot még a kiadásuk előtt.Megérdemelték a pofont,különösen Brad Wardell aki egyre ostobább igéreteivel válik lassan a nevetség tárgyává.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!