iPon Hírek

Elérhető a Google Earth 6-os kiadása

Dátum | 2010. 11. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Végre elkészült a Google Earth 6-os kiadása, amely számos újítást kínál a PC, Mac és Linux felhasználók számára. A Google virtuális földgömbje mostantól sokkal jobb felhasználói élményt nyújt, ugyanis a fejlesztők kiegészítették a szoftvert a Street View nézettel, egyes városokba 3D-s fákat telepítettek annak érdekében, hogy valósághűbb sétát tehessünk az adott környéken és újítás az is, hogy mostantól könnyebben hozzáférhetünk az egy-egy helyszínről különböző időpontokban készített képekhez is, így megnézhetjük, hogy mi változott két fotózás között.


Az új szoftvernek köszönhetően az űrből indulva egészen egy-egy utcáig közelíthetünk rá egy-egy területre, sőt, ha a Street View az adott térségben elérhető, akkor a utcán egy virtuális sétát is tehetünk, mindezt minden eddiginél zökkenőmentesebben. A környezetben a 3D-s épületek mellett most már 3D-s fákkal is találkozhatunk, amelyekből összesen nem kevesebb, mint 80 millió darabot "ültettek" a fejlesztők Athénban, Berlinben, Chicagóban, New York Cityben, San Franciscóban és Tokióban.

 


Annak érdekében, hogy könnyebb legyen elérni a különböző helyszínekről több különböző időpontban készített képeket, az állapotsor mindig tájékoztat minket, hogy az adott területről melyek a legrégebben készített képek, amelyek elérhetőek. Amennyiben az új szoftvert magunk is szeretnénk kipróbálni, látogassunk el ide, ahol könnyedén és gyorsan beszerezhető az új Google Earth.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. tompo92
2010.12.01. 18:05
Már csak egy karakter kéne az egészre és felkapottabb lenne mint a GTA
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!