iPon Hírek

Elérhető az Office 365

Dátum | 2011. 06. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Végre bemutatkozott az Office 365, a felhő alapú irodai szoftvercsomag végleges kiadása, amely máris 40 országban érhető el. A szoftvercsomagban megtaláljuk a Microsoft Office programcsomagját, a Microsoft Exchange Online levelező- és naptár szolgáltatást, a Microsoft Share Point Online-t és a Microsoft Lync Online-t, amely egységes kommunikációs megoldást kínál az ügyfelek számára. Az Office 365 előre tervezhető havidíj fejében vehető igénybe és időről-időre frissül, hogy a szolgáltatás színvonala folyamatosan magas lehessen.


Az Office 365 béta változata 2010-ben vált elérhetővé, amit néhány hónap leforgása alatt több, mint 200.000 szervezet próbált ki. Ezek a szervezetek a csoportmunkát tekintve jelentős eredményeket értek el, ezzel együtt pedig informatikai költségeik is csökkentek, méghozzá esetenként akár 50%-kal.

Az új felhő alapú szolgáltatáscsomag a legkisebbtől a legnagyobb szervezetekig minden vállalkozás igényeit képes kiszolgálni a számára megfelelő funkciókkal. Az Office 365 lehetőséget biztosít a munkatársak számára, hogy azonnali üzenetküldő szolgáltatás és virtuális megbeszélések segítségével folyamatosan tarthassák egymással a kapcsolatot akkor is, ha csak néhány méter választja el őket, illetve akkor is, ha több ezer kilométeres távolságra vannak egymástól. Komoly előny, hogy a munkatársak egy időben dolgozhatnak ugyanazon a dokumentumon és új ötleteiket is rendkívül hatékonyan, illetve gyorsan tudják megosztani egymással. Az új szolgáltatáscsomag tehát egy újfajta, úgynevezett közösségi munkastílust nyújt a felhasználók számára és gyakorlatilag bármilyen eszközről elérhető, amely rendelkezik internetkapcsolattal és webböngészővel, valamint megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek.


Az Office 365 30 napig ingyenesen is kipróbálható mindazoknak, akik feliratkoznak a www.office365.hu oldalon, vagy a helyi Office 365 partnereknél. Hazánkban a szolgáltatáscsomagot a Central Europe On-Demand Zrt. biztosítja a vállalkozásoknak, azok méretétől függetlenül. Az Office 365 a UPC Magyarország Kft. kínálatában is megjelenik majd a szélessávú internet, telefon és tv szolgáltatások mellett, természetesen még ebben az évben.

Az Office 365 előfizetési havidíjai felhasználónként 1,79 eurótól 25,5 euróig terjednek. A kisvállalkozásoknak szánt csomag, amely felhasználónként 5,25 euróba kerül havonta, tartalmazza az Office Web Apps-t, a Microsoft Exchange Online-t, a Microsoft SharePoint Online-t, a Microsoft Lync Online-t, valamint egy saját publikus weboldalt is. Ezek az eszközök nagyvállalati szintű e-mail, dokumentum-megosztási, portál, azonnali üzenetküldési, video- és webkonferencia lehetőségeket adnak  minden előfizetőnek.

Ezzel együtt az Office 365 közepes és nagyvállalatoknak szánt csomagokban is elérhető az egyszerű e-mail szolgáltatástól egészen az átfogó megoldásokig.

A felhő alapú szolgáltatáscsomaggal kapcsolatban további információ a www.office365.hu weboldalon található, de a szolgáltatással kapcsolatban hasznos információkat a Twitteren (@Office365), a Facebookon és az Office 365 blogon keresztül is be lehet szerezni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. dance
2011.06.30. 11:20


Végre mikrofosék és társaik könnyebben leshetnek bele az adatainkba meg a magánügyeinkbe mint valaha.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Zaiko
2011.06.30. 11:27
dance: Miért, idáig nehéz volt nekik?! ...

Ez a cucc jó is lenne, ha lenne ingyenes része. Basic szintű, egy excellel meg wordel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. prohlep
2011.06.30. 14:09
"Ez a cucc jó is lenne, ha lenne ingyenes része."

Van ingyenes resze!

Felho technologia eseten mar regota elerheto Google Docs szolgaltaskent, ... sokan hasznaljak, es bevalt, ... beleertve hogy egyetemi kurzusok pontszam tablazataira is sokan hasznaljak. Remekul allithato, hogy ki lathatja es ki szerkesztheti.

Helyileg installalt technologia eseten pedig regota teljesen kompatibilis az OpenOffice es a most belole kivalt nem-Oracle valtozat.

Office eseten NINCS semmilyen KULSO kenyszer a MicroSoft megoldasok hasznalatara.

Oprendszer az mas.

Ott a MicroSoft megtalalta a JOGI MODSZERT, amivel kikenyszeritheti, hogy ne keletkezhessen szabad verzio senki mas altal.

MicroSoft Windows eseten tovabbra is ONKENYURALMI DIKTATURA van.

Logojat mar reg be kellett volna tiltani, felvenni a tiltott onkenyuralmi jelkepekrol szolo torveny listajara.

Sokan es sokat szenvedtek a Windows miatt, ezert sokak SZAMITASTECHNIKAI ERZEKENYSEGET SERTI egy-egy MicroSoft logo puszta latvanya is, ... mert sok szenvedesre emlekeztet, ... ilyesztoen hat a megjelenese, hatha megint valami rossz fog tortenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. fbi1984
2011.07.02. 18:52
Az 1-2 EUR havonta majdnem ingyen van.
Ja, hogy mi magyarok hozzászoktunk, hogy szoftverért, filmért, zenéért nem kell fizetni?
Az lenne még logikusabb, ha csak a tényleges használatot kellene fizetni.
A felhőben ez az infó is gyűjtve van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror
2011.07.02. 20:29
Az Office egy olyan cucc a Microsoftttól, amivel különösebb bajom nem is lenne néhány frusztráló hülyeséget leszámítva, illetve egy nagy problémám van vele, mégpedig:

Office 2010 Professional Angol Ár: 110.968Ft

Azanyátokhétszázát.

Tegyük fel, lemondok az Accessről. Anélkül meg:

MICROSOFT Office 2010 Home and Business Angol Ár: 53.667Ft

Azért ez még mindig szívinfarktus kategória, és ezt az árképzést se igazán értem, egy szaros Access miatt dupla ár a Professionalért? Na ne szórakozzunk már...

Hm, mit is vegyek, egy HD6870-est, vagy Office-t? Asszem veszek egy HD6870-est, az Office-t meg köszönöm szépen, de nem kérem.

"mi magyarok hozzászoktunk"

Te nem tudom mihez vagy hozzászokva, de speciel a svédeknél van a legnagyobb warez Európában, és nem egészen ugyanaz az életszínvonal, mint itt... Szóval igen, ők is irracionálisnak találják az árakat, én meg örülök, ha van mit enni adnom a gyereknek. Mert mi, magyarok ilyenek vagyunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!