iPon Hírek

Elhagyja az előző generációt az új Call of Duty

Dátum | 2016. 05. 03.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Twitteren kérdeztek rá az Infinity Wardnál, hogy a novemberben érkező Call of Duty: Infinite Warfare megjelenik-e az előző generációs konzolokra. A válasz egy elég rövid és egyértelmű nem volt. Mindez persze logikus: mostanra már nagyon kevés az olyan felhasználó, aki évről-évre érdeklődik az új játékok iránt, és mégis Xbox 360-on vagy PS3-on maradt. Éppen ezért jutottunk el arra a pontra, amikor már nem éri meg a befektetést, hogy egy alapvetően az új hardverekre kihegyezett játékot komoly munkával visszabutítsanak az előző konzolokra. Ennek a jelei egyébként már tavaly is mutatkoztak, hiszen a Call of Duty: Black Ops 3 előző generációs változataiból kimaradt a kampány, ráadásul a sorozat hagyományaival ellentétben még a bent maradt multiplayer mód sem nagyon tudta tartani a 60fps-t. Van egy jó hírünk és egy rossz Ezen kívül megtudtuk, hogy az Infinite Warfare-ben visszatérnek a zombik, ami egyébként furcsa módon az első eset lesz, hogy a zombis mód bekerül az Infinity Ward egyik játékába. A stúdió előző címe, a Call of Duty: Ghosts egy Extinction nevű móddal érkezett, ami ugyan hasonlóan működött, mint a Black Ops-epizódok zombis módjai, csak éppen idegenek voltak az ellenségek. Eddig tartott a jó hír. A rossz hír az, hogy a felújított Call of Duty 4-et semmiképpen nem vehetjük majd meg külön. Az Activision ma egyértelművé tette, hogy csak azok tudják megkaparintani a Modern Warfare Remasteredet, akik az Infinite Warfare-ból megveszik a Legacy, Legacy Pro vagy Digital Deluxe kiadást. Egy kérdés még van Ahogy azt tegnap megírtuk, a Raven Software teljesen felújítja a Call of Duty 4 kampányát, amit igyekeznek a mostani generáció szintjére felrántani. Ezen kívül arról is beszéltünk, hogy a multiplayer esetében minden játékrendszer visszatér, így a prestige rendszer, az XP-gyűjtés és a killstreakek is. Azt azonban egyelőre sem a fejlesztő, sem pedig a kiadó nem árulta el, hogy a multiplayer az eredeti engine felújított változatán fut majd, vagy az Infinite Warfare rendszerét használja, és ahhoz készítették el újra a beígért tíz közönségkedvenc pályát. Jelenleg úgy hangzik, hogy inkább az utóbbi a valószínű, de amint biztosat fogunk tudni, megírjuk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. predike07
2016.05.03. 16:32
Nem merik külön adni a 4. részt mert a végén kiderülne,hogy többen érdeklődnének iránta mint az új rész iránt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Jakeluhrs predi...
2016.05.03. 16:51
Azért is meg hogy minél több pénzt csikarjanak ki a júzerekből..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. errorcode0...
2016.05.03. 17:52
Ez alatt is egy 8 éves engine toldozgatott verziója lesz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.05.03. 18:13
Mivel gondolom az előző CoD is rekordokat döntött, nem hinném, hogy a CoD 4 felújításán múlik a dolog. Arra meg persze kíváncsi lennék, hogy egy 8 éves játékon milyen felújítást tudnak végezni. Nagy szükség van rá. Egy Heroes 3, Resident Evil, Grim Fandango remaket megértek, mert ott még a 640x480, jó esetben 800x600 volt a maximális felbontás. De ezeknél szerintem már FHD is volt. Érthetetlen. Vagyis értem én, nincs ötlet, meg kell egy kis bevétel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07 BReal
2016.05.03. 19:08
Azért én kíváncsi lettem volna mennyi embert érdekel a dolog ha külön kapható.
Mondjuk lehet azért se merték meglépni mert nem tudták volna beárazni se.Mert ugye mennyi érhet magában???
Jobbnak látták egyben és kicsit jobban is hangzik így.
Már akinek persze.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kokaip
2016.05.04. 14:10
Már nem azért, de szerintem a COD4 és a rá következő rész az MW2 volt az utolsó jó COD. Azóta csak BF-el játszottam. BF BC2, majd BF3 és a BF4. A felújított COD4-et még meg is venném, meg van az eredeti is. De így biztos hogy nem!
Sőt! Ha jól megcsinálnák, akkor akár még az idén érkező BF5 ellenfele is lehetne, és újra partyba kerülnének egymás ellen, mint ahogy régen is versenyeztek.

"Kár érte! Kiváló ügynök volt." )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!