iPon Hírek

Elindult a Google TV weboldal

Dátum | 2010. 10. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

A Google TV-ről már hetekkel ezelőtt érkeztek információk és most a vállalat elindította a hivatalos Google TV weboldalt is, amelynek segítségével kiderül, hogy mire is lesz jó a szolgáltatás. A honlap két napja startolt el, és így előkészíti a terepet a Logitech által gyártott termékeknek, amelyek a Google TV platformra alapoznak. A Logitech bemutatója október 6-án, azaz holnap esedékes.


A Google TV weboldalán található információk szerint a szolgáltatás és a Google TV platform köré épülő konfigurációk használhatóak lesznek internetezésre, audio/videó streamelésre, különböző alkalmazások futtatására és természetesen különböző televízió csatornák megtekintésére és műsoraik felvételére. A gép azt is lehetővé teszi, hogy a kompatibilis telefonokról akár vezérelhessük is a rendszert, azaz a telefonunkat könnyedén használhatjuk majd távirányítóként.

A szolgáltatást támogató tartalomszolgáltató partnerek között számos neves vállalatot találunk: Turner Broadcasting, NBC Universal, Amazon, Twitter, Netflix, Napster, stb. A partnerek vállalták, hogy weboldalaikat és szolgáltatásaikat a Google TV platform igényeinek megfelelően optimalizálják és/vagy alkalmazásokat is kiadnak, amelyek segítségével a szolgáltatások könnyedén elérhetőek lesznek Google TV platformról.

A platform hivatalos weboldalát itt lehet megtekintetni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. iteq47
2010.10.05. 15:48
én nagyon szeretem a guglis cuccokat. remélem ez is zsir lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. XtreemX
2010.10.05. 15:52
Biztos vagyok benne,hogy jó lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MassKilla
2010.10.06. 20:13
kezd zavarni, hogy mindenhol ott a google. nevezzetek üldözési mániásnak, de abszolút összeesküvés elméletnek az alapjait csinálja a google. tisztára átmegy Nagy Testvér szerepbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!