iPon Hírek

Elindult a hivatalos Destiny honlap, rengeteg új információval

Dátum | 2014. 04. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bungie elindította a Destiny hivatalos oldalát, amely amellett, hogy igen jól néz ki, rengeteg új információt is tartalmaz a szeptember 9-én megjelenő játékkal kapcsolatban, amely idén nyáron lép bétába. Sajnos a PC-s verzióról még mindig nincs hír, de a honlapon összefoglalókat olvashatunk többek között a játék kasztjairól, helyszíneiről és az ellenfelekről is, akikkel kalandozásaink során találkozhatunk. Az Őrzők között szó esik a Titánokról, akik a Falat építették és életük árán is megvédik azt. Ha Titánnal játszunk, őseink között legendás hősök lesznek, akik ismertek kegyelmet, akárcsak ellenfeleik. (Nekünk is ilyenné kell válnunk.) A Warlockok már régóta tanulmányozzák az Utazót, így el tudták sajátítani az ősi energiáik használatának néhány titkát. Az Utazó valódi célja még mindig nagy rejtély, és az igazság kiderítése az ismeretlen felé csábítja a Warlockokat, akik szembeszállnak azokkal, akik az útjukba állnak az Aranykor titkainak felfedezése során. A Vadászok egykor a vadonokat és pusztaságokat járták zsákmány után kutatva, nagy kockázatot vállalva még nagyobb jutalmakért. Sorsukat saját kezükbe vették, ezért nem tartották be mindig szigorúan a törvényeket. Vadászként azonban nem leszünk törvényen kívüliek, vagy legalábbis többé már nem, mert mindenkinek nagy szüksége lesz bátorságunkra és találékonyságunkra.
A játék helyszínei közül megismerkedhetünk otthonunkkal, a Földdel. Miután a Sötétség átsöpört felettünk megtaláltuk az Utazót, és szembeszálltunk ellenfeleinkkel. Felépítettük utolsó védőbástyánkat, a Várost, hogy megvédjük civilizációnkat. Innen indulhatunk el visszafoglalni elveszített világainkat. A Holdon, akárcsak a Földön, szétszórtan még megtalálhatóak az emberiség korábbi dicsőségének nyomai. A legújabb felfedezési kísérletek azonban ellenállásba ütköztek, a jelentések megnövekedett ellenséges tevékenységről és különös tektonikai jelenségekről szólnak. A Város Tiltott Zónává nyilvánította a Holdat, ahová csak a legtapasztaltabb és legbátrabb Őrzők léphetnek be.
A Vénusz
A Vénusz egykor nagy felfedezések helyszíne volt, igazi paradicsom. Azóta már csak emlékműve mindannak, amit elvesztettünk. A régi történetek szerint egy tanulási és kutatási célokat szolgáló akadémiát építettünk itt egy csodás tenger partján, de maga a víz forrt és emelkedett fel, megsemmisítve a partot és elmosva mindent, amit felépítettünk. Az a kevés, amit a Marsról tudunk akár mítosz is lehet. Óriási metropoliszt építettünk a vörös homokba. A Sötétség szinte mindent elsöpört, a többit elnyelte a homok. Senki sem tudja, mi maradt a régi korokból, minden eltemetve hever a dűnék alatt.
A Mars
Ellenfeleink között fognak szerepelni a Bukottak (Fallen), akik szélsőséges körülmények között is képesek (nehéz páncélzat nélkül) az éleben maradásra. Taktikájuk lényege, hogy gyorsan eljutnak az általuk kiválasztott helyszínekre, lecsapnak, és aztán ahogy jöttek, olyan gyorsan el is tűnnek. A Bukottak elsőre talán közönséges portyázóknak tűnhetnek, de ha közelebbről megvizsgáljuk őket, látszik, hogy múltjuk, történelmük és Házaik, melyekbe őseik tömörültek, igen összetettek. A Raj (Hive) tagjai képzeletünket felülmúló módokon képesek manipulálni a fizikai világot. Egész királyságot építettek ki maguknak a Hold élettelen belsejében, ahol csendesen eltemetve őrzik sötét és borzalmas titkaikat, amely emlékeztetője annak az erőnek, amely az Összeomláshoz vezetett. Szórványosan érkező jelentések szerint a Vex nagy tömegben gyártott gépekből áll, amelyek ismeretlen fémötvözetből készültek. Ellenségesek, könyörtelenek és minden eddigi kísérlet, hogy kommunikáljunk velük kudarcba fulladt. Kevés Őrző élte túl a Kaballal történt találkozást. Profi katonai tevékenységet folytatnak, minden fronton, ahol beléjük futottunk, már kiépített és jól védett állásaik voltak. Úgy tűnik, figyelmük most ránk irányul.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Andos
2014.04.23. 19:23
"Sajnos a PC-s verzióról még mindig nincs hír."
Ez alatt azt kell érteni, hogy tervezésbe került a PC-s verzió, csak még dátumot nem mondanak, hogy mikor számíthatunk az átiratra?
Ha konzol exkluzív lesz, nem értem mért ne érné meg nekik átírni PC-re.
Tényleg ennyire drága művelet, és az eladások nem hozzák vissza a belefektetett pénzt? Túl nagy benne a rizikó a Titanfall pozitív példája, és egy Halo-hoz hasonló multi fps után kiéhezett PC-s rajongó tábor után is? Vagy azt gondolják, hogy a Destiny miatt mindenki kapkodni fogja a konzolokat, és ha készül egy PC-s változat az olyan sokat fog rontani a konzol eladásokon?
Az ehhez hasonló kiadó általi döntéseket sosem tudtam átlátni, hogy mért éri meg jobban nekik. Már mindenki unja a CoD-okat, a félkész BF4-hez meg kiadnak 500 DLC-t meg prémium lófasz, és a végén 3x annyit költöttél rá, mint amit a várt eredményért terveztél volna. Tuti nagy érdeklődés fogadná a Destinyt PC-n!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. umi92 Andos
2014.04.23. 21:03
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. StevyXIX
2014.04.23. 23:17
Bungie konzolra fejleszt, szerintem ennyire egyszerű a dolog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2014.04.24. 01:29
Már 10 éve, vagyis a Halo 2 óta nem jelent meg Bungie játék PC-re. Nem tartom valószínűnek, hogy a Destiny változtat ezen. Sajnos. Én is inkább PC-n játszanám szívesebben, de így marad a PS4.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl
2014.04.25. 15:43
A hírek alapján csak engem emlékeztet a Warframe-re?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!