iPon Hírek

Elindult a Quake Live

Dátum | 2010. 08. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az id Software büszkén jelenthette anyavállalatának (Bethesda) blogján, hogy a Quake Live hivatalosan is kilépett a bétafázisból. A böngészőben játszható "nagyjából ingyenes" FPS-t három éve jeletették be, tavaly feburár óta pedig már játszható volt a tesztfázis keretein belül.


A Quake Live már a béta alatt is szikla szilárdan futott, úgyhogy aki lag és hasonlók miatt aggódott az bátran próbálja ki a Standard verziót. A játék ezen része természetesen továbbra is teljesen ingyenesen elérhető lesz, de az id már bemutatta a fizetős tartalmakat is.

A prémium előfizetés évi 24 dollár lesz, ehhez 20 "Premium-only" térkép jár, köztük teljesen új és klasszikus Quake térképekkel. Hozzáférést nyújt a "freeze tag" játékmódhoz és megnyitja a lehetőséget, hogy saját klánt hozzunk létre vagy csatlakozzunk maximum 5 különböző klánhoz.

A pro előfizetés már évi 48 dollárral rövidít meg minket, ehhez jár az összes prémium tartalom, de ezzel már akár saját játékszervert is indíthatunk, meghatározva annak helyét, a játékmódot, és azt, hogy kit akarunk meghívni ide. A pro játékosok meghívhatják 3 ingyenes tagságival rendelkező barátjukat is, hogy csatlakozzanak hozzájuk bármely prémium előfizetéses térképen.

Persze ha valaki csak alkalmi feszültség levezetésre vágyik, annak bőven elég lesz a Standard tagsági is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. rootshaper
2010.08.09. 13:46
nemrossz, nemrossz. a fizetos tartalmakrol eddig nem hallottam, viszont azt pont tegnap veltem felfedezni, hogy az eddigi kiirt BETA jelzes mar nincs ott a logoban. szoval a standard felhasznaloknak a beta utan kb csak a kezelofelulet valtozott meg, semmi mas... de ez nem is baj, igy is van instagib, es igy is lehet nyomatni szepen ^^

we <3 qLive
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jimday
2010.08.10. 08:11
@rootshaper

nem mondanam, hogy csak a kezelofelulet valtozott, egy csomo mindent valtoztattak azon kivul a jatekban. egyuttal rosszakat es jokat is

de igy is nagyon sok jatekos felhaborodott a fizetos tartalom miatt, es paran mar el is tavoztak a kozossegbol. nagyjabol ket taborra szakad az egesz, ami nem egy jo hir ilyen kezdesnek.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. celka
2010.08.10. 09:50
Designbeli változás is történt.
Nem lehet CLAN taget használni (vagyis klánt csak fizetett nyithat, max ha meghívnak lehet clan tag a nevedben , eddig lehetett anélkül is))
15mp-s reklámot kell nézni minden meccs előtt,nem probléma addig msnezek tovább
Én eddig is játszottam,most is fogok.
A Freeze Tag meg a kedvencem, amiatt prémiumra elő is fizetek(Tudom van Q3ban is(ingyen) de QL-t szeretem jobban)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!