iPon Hírek

Elindult a Runes of Magic béta

Dátum | 2008. 12. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megnyitotta kapuit a játékosok előtt egy újabb ingyenes MMORPG, a Runes of Magic. A bétatesztre a hivatalos honlapon regisztrálhatunk, és egyúttal tölthetjük is le a játékot. (Van már Wikia oldala is.)


Ami elsőként szembetűnik a játékkal kapcsolatban, hogy ez az eddigi legnyilvánvalóbb WoW koppintás amit eddig láthattunk a piacon. Szóval aki eddig is szeretett volna vele játszani, annak most itt a népszerű Blizzard MMO "testvérkéje", a Runes of Magic (ötlettelen sabloncíme van, azt meg kell hagyni).


Azért hogy mondjunk valami jót is róla, a játékban lehetőség lesz dual kasztos karaktert csinálni és házat venni is. Emellett említendő még a flexibilis felszerelés és tárgy rendszer. Valamint ha félretesszük az ingyenes MMOkkal kapcsolatos előítéleteinket, meg kell hogy mondjuk, hogy a Runes of Magic a legígéretesebb ingyenes játékok közé sorolható az eddig látottak alapján. Így ha valaki csakis free to play online játékban gondolkodik, akkor mindenképp ajánljuk eme darabot kipróbálásra.

Egész csinos kis házat van lehetőségünk berendezni magunknak (kérdés, hogy pénztárcánkat mennyire terhelik virtuális bútoraink...)
Mint minden "ingyenes" MMO-ban, természetesen itt is lesznek pénzért vásárolható extra felszerelések. Az open béta indulásával pedig rögtön indítják az item shop-ot is. Ebből kitalálható, hogy bétás karaktereinket átvihetjük majd a normál játékba is annak belövése után.

6 féle karakterosztályt van lehetőségünk összekombinálni: Warrior, Scout, Rouge, Mage, Priest, Knight.
A piac tehát óriási, reméljük minden fantasy kedvelő megtalálja a számítását, és lesz mivel elütnie az időt a karácsonyi szünetben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Svindler
2008.12.15. 21:18
Vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2008.12.15. 21:59
Oda van írva, hogy (if avaible), tehát hagyd üresen gondolom ha nincs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bszoke88
2008.12.16. 18:04
ez így van


4.bek pénzéért
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.12.16. 22:48
Rajta vagyunk az ügyön, de jó eséllyel csak a két ünnep között lesz belőle valami
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!