iPon Hírek

Elindult a The Banner Saga 3 kickstarteres kampánya

Dátum | 2017. 01. 24.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Nemrég írtunk arról, mennyire egységes a Stoic Studio azon véleménye, mely szerint nagyot hibáztak, mikor nem vitték a Kickstarterre a The Banner Saga 2-t és elhanyagolták rajongóikat. A megbánást mi sem mutatja jobban, mint a frissen elindult kickstarteres kampány a trilógia befejező részéhez, a The Banner Saga 3-hoz. 42 nap alatt szeretnének 200 ezer dollárt gyűjteni, ennek nagyjából 16 százaléka már meg is volt a hír írásakor. A leírás szerint visszatér majd a jól ismert, körökre osztott stratégiai játékmenet, melyet a már régi ismerősöknek számító vikingekről szóló, kalandos történetbe csomagolnak. A korábbi részekben hozott döntéseink a mentett állásokkal visszahozhatók, így a teljes történeten átívelve követhetjük majd nyomon hatásaikat.
A Stoic azt is megerősítette, hogy továbbra is teljesen indie stúdióként működnek, nem fogadnak el semmilyen támogatást befektetőktől. Kizárólag a közösségi befizetésekre támaszkodnak, így a saját kezükben tudják tartani a fejlesztés irányítását. Azt már most megmutatták, hogy a hagyományosnak mondható remek zene is visszatér majd: Austin Wintory a zeneszerző, a soundtrack egy része meghallgatható a kampányoldalon. Megjelenési dátum egyelőre nincs. A kampány a PC-s/Mac-es változatnak szól, de a fejlesztők szeretnék portolni konzolokra és mobil operációs rendszerekre is a játékukat, ha elkészült.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Sadenal
2017.01.25. 15:21
Várós nagyon! És az a poén, hogy ugyanennyire várom, hogy Wintory milyen zenét fog hozzá komponálni, mert az első frenetikus volt a második meg tetszett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!