iPon Hírek

Elindult a The Saboteur hivatalos honlapja

Dátum | 2009. 04. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Elindult a honlapja a legújabb Pandemic által fejlesztett EA játéknak, amivel együtt feltűnt néhány új screenshot is. A még 2007-ben bejelentett nyílt világú Második Világháborús akció-kalandjátékról jó ideje nem kaptunk híreket, már épp ideje volt egy kis updatenek, hisz a Sabouteur várhatóan ez év második felében (gazdasági év) lopakodik fel a boltok polcaira.

Tavaly hallhattunk róla utoljára, akkor is csak annyit, hogy az EA hivatalosan is elhalasztotta a megjelenést. Pontos dátumot még most sem kaptunk, csak annyit böktek ide, hogy valamikor most és 2010. március 31-e között jelenik meg.

Ha valaki már nem emlékezne, a háborús TPS-ben Sean Devlin ír versenyautó szerelő bőrébe bújhatunk, aki a náci megszállás alatt tartott Párizsban tengeti a napjait az 1940-es évek elején. Célja, hogy bosszút álljon egy náci tiszten, aki mindent elvett tőle... A Francia Ellenállás és a Brit Hírszerzés segítségére lesz bosszúja kivitelezésében, sőt, barátunk hirtelen nagyobb szerepet is kap a háborús játszmában, mint azt sejtené.


A Saboteur egyik különlegessége a színhasználata. A megszállt területek mind szürke árnyalatokban tűnnek fel a játékban, míg a felszabadított részek színbe borulnak. Figyelemre méltó maga a környezet is, hisz Párizs sötét sikátorai, lepukkant utcái és éjszakai bárjai igazi ízes korhű hangulatot adnak a Saboteur-nek.

Feladataink változatosak lesznek, információkat kell gyűjtenünk, majd pedig pontosan megtervezni szabotázs misszióinkat a német hadigépezet megbénítására. Arzenálunkban ott van a lopakodás, az elterelés, a robbantás, amely sokféle célpontra irányulhat: vonat, tank, épület, zeppelin és így tovább.

A játékot már két éve fejlesztik Xbox 360-ra és PS3-ra, reméljük a Pandemic ezúttal valami értékelhető, sőt talán jó játékkal lep meg minket a borzalmas Mercenaries 2 és LotR: Conquest után. (Brrr.. a kommandós Arwent még nem hevertük ki.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Menthix
2009.04.02. 22:53
Szóval PC-re nem várható, ha jól sejtem. Kár.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!