iPon Hírek

Elindult az AC: Brotherhood honlap

Dátum | 2010. 05. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft beindította az új Assassin's Creed játék honlapját, melyen indításnak egy trailer keretében Dr. Warren Vidic megmondja a tutit a Templomos rendről. Ezen kívül megismerhetjük még a játékban használható fegyverarzenált.

"Az emberiség sorsa a mi kezünkben nyugszik. Mi elvezetjük a szívüket és értelmüket az abszolút béke felé. Azok, akik megtagadnak minket, a történelem rossz oldalára állnak és nem maradnak meg. Fogadjátok be a győzelem ígéretét Animus látomásában. Csatlakozzatok hozzánk! Vár a jövő! A Templomosok várnak!"

Hát igen, jól megmondta. A fegyverek listája: balta, legyező, fecskendő, tőr és vaskarmok. A lista végén egy szimbólumcsoportot találtok. Amennyiben helyes sorrendben klikkeltek rájuk vár még egy plusz meglepetés is...


Az oldalon található egy visszaszámláló, ami már elérte a nullát, de nem vettük észre hogy változott volna valami, ha Ti igen, osszátok meg velünk észrevételeiteket!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. klarsa
2010.05.11. 17:45
Megvan a megoldás:
pentagramma , omega , piramis , 3 kör , 3 háromszög , aztán a mindent látó szem ( szem a háromszögben)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. lackoo1111
2010.05.11. 20:12
Római helyszín,multiplayer.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YuGabe
2010.05.11. 22:19
A sorrend mindegy amúgy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. YuGabe
2010.05.11. 23:20
Erős sejtés, IGN-en láttam egy képet, amin 4 assassin szerepel, különböző felszerelésekben. Mint a 4-nél különböző fegyver van, a honlapon találhatók közül 1-1. Tehát a 6 fegyver 6 különböző "kasztot" jelent a játékban (tudjuk, hogy lesz benne multi, feltételezhetőleg ezek a kasztok lesznek benne).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. YuGabe YuGab...
2010.05.11. 23:43
Meg még annyit, hogy "assassinscreed" ezt tette közzé Facebookon:

"Been back to the official Assassin’s Creed Brotherhood website lately? Hit up http://ubi.li/8Qu5C and you might notice some changes… like a brand new link to our official forums and a special preorder link to GameStop that gives you access to an exclusive Harlequin multiplayer character! Come on… who doesn’t want to stalk their prey as a psychotic-looking Renaissance-era clown?!"

Tehát amikor letelt az idő, megnyílt a fórum és az előrendelés.
Elég hamar kész lesznek a gémmel, ha már elő is lehet rendelni. Bár gondolom szinte egy az egyben a 2 motorjára épül. És Rómában fog játszódni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!