iPon Hírek

Elite Dangerous előrendelői extrák

Dátum | 2014. 09. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A 200 fontos alfa, a 100 fontos prémium béta és az 50 fontos béta után 35 fontos (40 eurós) árért vehetünk részt az Elite: Dangerous űrcsatáiban, ha elindult a játék. Az előrendelőknek járó kiadást Mercenary Edition névre keresztelte a játékot fejlesztő Frontier Games. Ebben a csomagban a következőket találjuk.: - Az Elite: Dangerous digitálisan letölthető formában - Saját Eagle harci űrhajó, amely a játék egyik másodlagos helyszínén dokkol - Exkluzív skinek az űrhajókhoz - "Első napos" űrhajóra rakható minta - Kézikönyv digitális formában - Koncepciórajzokat tartalmazó képes album digitális formában A fentieken kívül még rengeteg digitális extra is jár a pakkhoz, melyeket az elkövetkezendő hetekben fognak bejelenteni. Ezeket az extrákat kizárólag azok kapják meg, akik előrendelik a játékot, máshogy nem lehet majd hozzájuk jutni. Akik korábban előrendeltek, természetesen azok is megkapják a most bejelentett extrákat. A megjelenés pontos dátumát viszont még mindig nem jelentett be a Frontier, annyit lehet tudni, hogy várhatóan még az idén lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. Riddick77
2014.09.16. 11:43
Na ,ahogy kijönnek az első tesztek meg is rendelem valamilyen digitális formában szerintem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. pcmagic
2014.09.16. 12:15
Várom nagyon! Most úgyis nagy pangás van mind játékok mind filmek terén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Humbuk
2014.09.16. 12:30
Tök jó, várós, de keserű...
Nem elég, hogy kickstarteren többszörösen túl teljesítette a kitűzött célt, nem elég, hogy még 50 rókabőrt le akarnak róla húzni.......

Egyszerűen gusztustalan amit művel a fejlesztő. Undorodom attól, hogy szerencsétlen emberek a gyengeségeik miatt többszörösen túlfizetik ennek a játéknak az árát, aztán a vége meg az lesz, hogy kapunk egy átskinezett grafikailag felturbózott X3 szériát... Mert amennyit eddig láttam belőle, nem igen mutatott többet, jobbat, mint a régi X3-ak.

Nevezzetek féltékenynek, de aki látja az újonnan kialakult/kialakuló trendet, az pont olyan szomorú, mint én... Kár, hogy félkész vackokért fizetünk együtt milliókat. Ezentúl ez lesz??? 0.0.0.0.0.000001 verziókért fogunk tízezreket fizetni, mert nagy a hype??

Nagyon várom én is és talán meg is veszem, de szomorú a jövőkép, ha ez folytatódik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. adnraas
2014.09.16. 12:47
Humbuk, kickstarter megjelensto szamitva tamogatom a projektet, premium beta ota jatszok a jatekkal, es ugyan meg kozel sincs akkora tartalom a jelenlegi beta 1.04-ben, mint ami a megjeleneskor varhato, de egy euro centet sem sajnalok amit eddig ra koltottem.

Ugyanakkor a privat forumon figyelemmel kovetem a design descision forumon kidolgozott jatektechnikai elemeket, es az ott olvasottak meggyoztek abban, hogy ez vegre egy melto remake-je lesz az 1984-es megjelenesu Elite-nek, amennyiben a legtobb feature-t megfeleloen implementalni tudjak (es eddig az alfa / beta folyaman ez igy volt).

Tovabba ez es hasonlo tarsa (Star Citizen) sem erte volna meg az alfa, beta fazist, ha nem a leendo fogyasztok dobjak ossze ra a penzt, csupan csak azert mert a nagy kiadok szerint nem eladhato az urszimulator jatek, tomegek szamara. Igaz, az E: D ilyen tekintetben nem lesz egy tucat jatek, de a szeriaban megjeleno eddigi reszek elorevetitenek egy jol eladhato, hosszu elettartamot megelheto urszimulator letrejottet. Meglehet, hogy reteg jatek lesz belole, viszont az a reteg sokaig mellette fog maradni szerintem, aki penzt adott ki, vagy fog kiadni ra.

Remelem a hozza fuzott remenyeimet bevaltja majd a jatek .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. NimKorko adnra...
2014.09.16. 12:54
Én is kickstarteren kezdtem, aztán még kiegészítettem kickstarter után az egyenlegem egy kicsit, de azért a bétát már kicsit én is sokalltam. Igaz, hogy a Lifetime Extension Pass-t még meg akartam szerezni, de már mindegy

Viszont baromira várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. m76
2014.09.16. 13:37
Én csak attól félek hogy majd akkor jön a hasraesés ezeknél a fejlesztőknél, amikor megjelenik a játék és senki se veszi meg, mert akit érdekelt az már rég fizetett érte a kampányok során.

Igazából Star Citizen-nél már úgy érzem nem is érdekük megjelentetni a játákot, hanem elég csak hetente bejelenteni egy új extrát ami megvehető, és csak dől a lé. Erősen pay to win szaga van az egésznek ahogy jobbnál jobb hajókat tolnak ki pénzért, én meg aki a leges legelején szálltam be csak valami gagyi alaphajóm lesz. De azért sem vagyok hajlandó több pénzt tolni nekik, így is 2x annyit fizettem mint bármelyik játékért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Kerty
2014.09.16. 14:13
száradjon le a kezem ha fizetek ilyen early acces butaságért... lehet akár milyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. adnraas Kerty
2014.09.16. 15:50
Amen, ugy legyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tibaimp
2014.09.16. 17:53
Ne legyen igazam, de attól félek az évszázad átbaszása lesz ez, miután beszedték a töménytelen pénzt az emberektől szar félig sem kész alfákért...ne legyen igazam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.09.16. 18:52
Hát az alfán már túl van az ED Leginkább már a Béta végén jár. Épp ma jött ki egy béta patch, ami a jelenlegi bugokat javítja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tibaimp
2014.09.16. 21:41
Haverom még comodoron tolta ennek az elődjét, én ebből kimaradtam.
Korábbi videóban, ha jól emlékszem valami 20 millió vagy 200 millió bejárható naprendszert ígértek, lehet ez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. maxpapa
2014.09.16. 22:04
Én egy végleges verzióért hajlandó lennék 20.000 Ft körüli összeget fizetni, annál többet nem. Akkor megmaradnak a C64 -es emlékek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dwhcgamer
2014.09.19. 11:37
Egyenlőre EvE online vagy BSGO!! Kitudja mekkora kamu game lesz... Megveszi néhány emberke. Bolygózzatok magányosan a nagy semmi közepén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. EddiePrice
2014.09.19. 20:48
Nagyon várom én is, de félek a csalódástól. :-/
Amúgy meg nem értem hol éri meg az embereknek az h akár 50 ezer forintot is kicsengetnek mire megjelenik a játék, aztán azok akik kivárták a végleges megjelenést....megveszik kb. 11000ft-ért?! Pár matrica v. extra hajó szerintem kicsit túlárazott dolog. Amikor megjelenik és jó lesz, akkor sokan fognak játszani vele, de senkit nem fog érdekelni, h XY már 1 évvel korábban játszhatott vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!