iPon Hírek

Elkelt az egymilliomodik iPhone

Dátum | 2007. 09. 11.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Csupán két és fél hónap telt el az Apple iPhone csúcstelefonjának a piacra dobása óta, mégis sikerült a vállalatnak ilyen kicsi idő alatt elérni a rekord darabszámot.

A 499 (95 000 - 4 GB) és 599 dollárba (114 000 forintba - 8 GB) kerülő iPhone-okból csak a kiadás utáni első három napban több mint félmillió darab talált gazdára. A kezdeti roham után az eladások egy kicsit leálltak, ezért az Apple több kedvezménnyel, árcsökkentéssel kívánt még több vásárlót elcsábítani. Ez sikerült is neki, a vállalat hivatalosan is bejelentette hogy eladták az egymilliomodik iPhone-t is.


"1 millió eladott iPhone 74 nap alatt - ezt elérni az iPod-dal két évig tartott." - közölte Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója. "A karácsonyi szezonra még több felhasználónak szeretnénk eljutattni a forradalmi termékünket."

Az Apple az iPhone-t a "legjobb mobil internet eszköznek" nevezi. Az interneten terjengő pozitív és negatív kritikákat figyelembe véve biztosan elmondhatjuk, hogy az Apple csodagépe jelentős hatást gyakorol a mobiltelefon iparra, és azon belül a mobil eszközök interfészére.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.11. 01:36
Csupán két és fél hónap telt el az Apple iPhone csúcstelefonjának a piacra dobása óta, mégis sikerült a vállalatnak ilyen kicsi idő alatt elérni a rekord ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!