iPon Hírek

Elkészüljön a Razer gamer táblája? Lehet szavazni!

Dátum | 2012. 10. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A vállalat illetékesei a Facebookon keresztül fordulnak rajongóikhoz, illetve mindenki máshoz is, aki lát fantáziát az egyedi táblában. A cég a Facebookon azzal próbálja felmérni, hogy életképes-e a nem mindennapi, kifejezetten játékosok számára készülő tábla, hogy számolja, a kipakolt fotóra mennyi lájk érkezik.

Annak érdekében, hogy a Project Fiona fejlesztése folytatódjon és a gyártó továbbra is hatalmas összegeket fordítson a termék végleges változatának elkészítésére, legalább 10000 lájknak kell összegyűlnie az elkövetkező hét napban – ezt a szintet biztosan sikerül majd megugrani, hiszen 21 óra alatt már csaknem megvan a 10000 lájk.


Maga a Project Fiona egy rendhagyó tábla PC, ami kifejezetten játékra született. A termékről az idei CES alkalmával már érkezett néhány információ, igaz, sok még a homályos részlet vele kapcsolatban. Az már biztos, hogy a tábla PC egy érintőkijelzővel érkezik és az első hírek szerint Core i7-es sorozatú processzor köré épül – ez utóbbi persze a megjelenésig még változhat.


A tábla PC házának két oldala két beépített kontrollert tartalmaz, így a játékok irányítása egyszerű és kényelmes. A vezérlőegységek nagyon hasonlítanak a Sony Move mellé kapható Navigation Controllerhez, úgyhogy nem tűnnek rossznak. Egyelőre több infó nem áll rendelkezésre a friss gamer táblával kapcsolatban, csak az vehető biztosra, hogy ára jóval 1000 dollár felett lesz.


A fenti akciót látva sokakban felmerülhet a kérdés: miért fordult a vállalat rajongóihoz, illetve a nagyközönséghez? Minden bizonnyal azért, mert nem szeretnének nagyobb összegeket olyan dologba fektetni, amely végül érdeklődés és igény hiányában csúfos kudarccal tűnik el a süllyesztőben.

Ez persze nem az első eset, hogy a gyártó a Facebookon tapogatózott egy-egy termék várható fogadtatásával kapcsolatban: korábban már a Naga MMO egér balkezeseknek szánt változatánál is alkalmazták ezt a módszert, ami a jelek szerint bevált.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

17. CyberPunk6...
2012.10.04. 20:04
Jó cuccnak tűnik, de sosem költenék rá annyit amennyibe kerülne egy ilyen...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. HeverAdam
2012.10.04. 20:41
200.000 forint egy ilyenért??? Kukába vele!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. nfsfalcon
2012.10.04. 20:52
Hülyeség legfelső foka !
- irreálisan drága lenne.
- tábla gépeket sehogy se tudom a játékokhoz kötni.
- elkészíthetik de ne számítsanak egy bomba sikerre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. DogTheDog
2012.10.04. 20:58
En arra szavazok,hogy jojjon csak.
Ha nem ok,akkor vki mas ugyis elkezdi a jatekra belott tableteket nyomatni.
En nem bannam,ha ok kezdenek.Valamint ez nehany generacioval kesobb biztosan ennel sokkal utosebb lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. CHaooSS
2012.10.04. 21:01
Inkább mint az Ipad !!

és ha jó lesz az a 200k nem sok érte
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Simba
2012.10.04. 21:02
Utazás közben Vita, otthon meg konzol!/PC. Nem igazán látom értelmét ennek a terméknek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. tomazolika
2012.10.04. 22:23
A cég csak azt nem mérte fel , hogy nem minden fogyasztó van fenn a facebookon ...
A f@szom kivan már azzal , hogy azt hiszi minden idióta cég , hogy facebookon kell szavaztatni , akkor zárják be a hivatalos oldalakat aztán költözzenek oda ...
Nem tudom , hogy a cég elfogadja-e a "lájkot" mint fizetőeszközt ... üzenem a marketingeseknek , hogy dolgozzanak ki erre valami rendszert és örüljenek a fejüknek... Szánalom
Bocs az OFF ért !
Amúgymeg , a razer sokkal jobban járna ha okostelefonhoz adnának egy ilyen nyeles cuccot (mint a képen ábrázolt un. játékvezérlő egység), azt jónapot ! kell az ilyen majd rá szigetelő szalagozzuk az autó kormányára és kész ...
Szeretem a razert mert minőségi cuccai vannak , de az ötletgazdát nyugodtan pics@'n lehetne rugni !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. axe
2012.10.04. 23:57
Igy fejlodik a technika meg a szorakoztatoelektronika... Emlekszem amikor bejottek a tablak mindenki azt mondtamteljesen felesleges, megis az emberek viszik, en is ipad3-rol irok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. ingyom007
2012.10.05. 00:17
Nem tudom de csak én vagyok azon a véleményen, hogy a razer csak kinézetre csinál jó termékeket? Drága technika minőségtelenül összeszerelve, viszont kinézetre igényes minden termékük így sokan megveszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. BlackZodia...
2012.10.05. 07:37
Igen szerintem csak te Legalábbis nekem mindenem razer és egyikkel sincs semmi gond...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Axane
2012.10.05. 09:15
Nem feltétlen nevezném drágának a Razert, ahhoz képest amit tud (most tekintsünk el a minőségtől), de azért az olcsótól is messze van...minőségben pedig teljes mértékben igazat adok, nagyon messze van a jótól...egerek szempontjából legalábbis. Amennyire szeretem a Nagát, legalább annyira utálom a Razert, hogy egy ilyen egeret ilyen szarul kell összerakni. Nem csak egyedi gondom van, konkrétan a bal és jobb gombjai is a Razer egereknek rendszeresen beadják az unalmast, hol kettőt, hármat, hol egyet sem kattint. Van, hogy 3-4 hónak, van hogy 1,5 év alatt, de ez a hiba rengetegnél előjön. Ennyi pénzért nem ezt várnám.

Személy szerint nem látom ennek a készüléknek értelmét, de tuti lesz rá vevő, ez gyakorlatilag egy hatalmas kijelzővel ellátott vita, aminek a lényege pont az volt, hogy elférjen kis helyen is, ne csak a nappaliban lehessen tolni, szerintem ez már túl nagy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. zodiac83
2012.10.05. 10:32
Először is a "jóval 1000 dollár fölött" az semmi esetre sem lesz 200.000 Magyar Forint. Alsóhangon a duplájával lehet számolni, mire ideér (1000+ € + ÁFA).

A termék létjogosultságát nem tudom megítélni (el tudom képzelni, hogy sokakat érdekelne), viszont a Facebook monitoringot óriási öngólnak tartom. A "like" (tetszik) nem egyenlő "kéne nekem", még kevésbé egyenlő "meg is venném" (FIZETŐKÉPES kereslet). A mesterségesen generálható lájkokról nem is beszélve. Vagy szimplán azokról, akik "lájkollak, hogy öld bele a sok pénzt, és bukjál bele" indíttatásból nyomnak a gombra. Akkor már sokkal inkább a kickstarter.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. dilofekete
2012.10.05. 18:08
Ennyi pénzt tutira nem érne meg, mert ennyiből szervereket telepíthetnének a villanyoszlopokra is, melyek nem is olyan messze vannak egymástól, így átvehetik egymás teljesítményét is akár és a routeren keresztül csatlakoztatott eszközöket lazán kezelné. Bőven elegendő egy wifi-vel rendelkező tablet erre a célra, ugyanis, kb 2 óra játékidő után lőttek is az aksijának, főleg ha jobb videó támogatást kap.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. noPublicFG
2012.10.06. 12:59
A kérdés: Minek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dilofekete
2012.10.07. 10:02
Ne nekem keljen szenvedni a géppel talán és mert pont lexarom az új oprendszereket. Na és persze egy kis környezettudatosság is jól jönne már a fejlődésnek, hogy ne keljen vagyonokat költeni, ipari hulladékokra. Azért!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. blackknigh...
2012.10.08. 08:52
Ahaaaaa... Na és az ára tartalmazni fog egy mini atomreaktort, és 1 évre elegendő urániumot, ami garantálja azt, hogy 12 percnél többet lehessen játszani vele ? Mert ha igen akkor az a spekulált 200K valóban nem sok érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zodiac83
2012.10.08. 10:17
Szakadjatok már le a 200K-ról! A beharangozó alapján a mesében sem lesz annyi. Mint már mondottam volt, minimum a duplája.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!